Η Μουσική της Ζούγκλας ? ταινιες || cinemagazine.gr
Advertisement

Η Μουσική της Ζούγκλας

Jungle Beat: The Movie

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2020
  ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Μαυρίκιος
  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπρεντ Νταζ
  ΣΕΝΑΡΙΟ: Μπρεντ Νταζ, Σαμ Γουίλσον
  ΦΩΝΕΣ: Γιώργος Σκουφής, Έλενα Δελακούρα, Χρήστο Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος
  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Σαρλ Κολοκότ
  ΜΟΥΣΙΚΗ: Άντρις Σμιτ
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 88'
  ΔΙΑΝΟΜΗ: Tanweer
  <ARTICLE TITLE/>

Μία διασκεδαστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, ένα πολύχρωμο ταξίδι επικών διαστάσεων που ξεκινά όταν ένας εξωγήινος προσγειώνεται στην αφρικανική ζούγκλα. Η ζωή τού επιφυλάσσει καινούριους φίλους και πολλά μαθήματα, όπως ότι η φιλία και η διασκέδαση μπαίνουν πάνω από τα όνειρα ενός αλαζόνα πατέρα με κατακτητικές τάσεις.

Ένα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: Υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα! Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής που κάνει τα ζώα να μιλούν. Ο Φνιπ δεν είναι και κανένας φοβερός κατακτητής: του λείπει ο πλανήτης του, έχει διαλύσει το διαστημόπλοιο του και δεν μπορεί να τα βάλει με τη θεότρελη παρέα της ζούγκλας.

Οι ήρωες μας  δεν θα αφήσουν μία αποτυχημένη εξωγήινη απόπειρα εισβολής να χαλάσει την ευκαιρία να περάσουν καλά με έναν καινούριο φίλο! Καθώς τα ζώα βοηθούν τον Φνιπ να επιστρέψει, ο εξωγήινος καταλαβαίνει ότι η φιλία είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Μπορεί, όμως, η φιλία να τα βάλει με ένα διαστημόπλοιο γεμάτο εξωγήινους;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Η Μουσική της Ζούγκλας
 • Η Μουσική της Ζούγκλας