Έρωτας αλα Ιταλικά - ταινιες || cinemagazine.gr

Έρωτας αλα Ιταλικά

Little Italy

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2018
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΗΠΑ/Καναδάς
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:Ντόναλντ Πέτρι
    ΣΕΝΑΡΙΟ:Στιβ Γκαλούτσιο, Βινάι Βιρμάνι
    ΗΘΟΠΟΙΟΙ:έμα Ρόμπερτς, Χέιντεν Κρίστενσεν
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Τομ Μπεστ
    ΜΟΥΣΙΚΗ:Ματέο Μεσίνα
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ:102'
    ΔΙΑΝΟΜΗ:Spentzos Film
    Έρωτας αλα Ιταλικά

Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα μεταφέρονται σε μια ιταλική συνοικία του Τορόντο και γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα σε 2 πιτσαρίες που διατηρούν οι οικογένειές τους.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Από τα πρώτα πλάνα της ταινίας, οι 2 ήρωες τονίζουν πως η συνοικία Little Italy ήταν γι' αυτούς το ωραιότερο μέρος του κόσμου όσο μεγάλωναν. Παιδιά μεταναστών που έδωσαν στον Καναδά τις γνώσεις τους σε πίτσα και μακαρονάδα και είδαν τις οικογένειές του να τα σπάνε, σπάζοντας παράλληλα και τα δικά τους χρόνια αθωότητας. Η μεν κοπέλα (Έμα Ρόμπερτς) φεύγει στην Ευρώπη, το δε αγόρι (ο εξαφανισμένος Χέιντεν Κρίστενσεν) μένει στην περιοχή και γίνεται κάτι σαν τοπικός γόης χωρίς περαιτέρω όνειρα. 

Η αναγκαστική επιστροφή της ηρωίδας στην περιοχή για λίγες ημέρες φτάνει για να ξεκινήσει μια σύγχρονη παραλλαγή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, με τους όρους της σημερινής ρομαντικής κομεντί. Όλα προγραμματισμένα στον σωστό ρυθμό, από την πρώτη συνάντηση ως τον έρωτα, τις αστείες στιγμές και τα όσα κρύβει το οικογενειακό παρελθόν και μπόνους ένας Ντάνιελ Αϊέλο ως σοφός ιταλιάνος να βοηθά στην ολοκλήρωση του ρομάντζου. Χαρωπό και ανώδυνο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Έρωτας αλα Ιταλικά
  • Έρωτας αλα Ιταλικά