Μέχρι να δείτε το «No Time To Die» τι; Κερδίστε το κόμικ «James Bond: Επιχείρηση Vargr»! - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:59
31/3

Μέχρι να δείτε το «No Time To Die» τι; Κερδίστε το κόμικ «James Bond: Επιχείρηση Vargr»!

Το cinemagazine.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Οξύ σάς δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε τη συγκεντρωτική έκδοση των τευχών «James Bond: Eπιχείρηση Vargr #1-6».

Μπορεί το πολυαναμενόμενο «No Time To Die» να πήρε αναβολή μέχρι τον Νοέμβριο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να περιμένετε μέχρι τότε για να «ζήσετε» μία νέα περιπέτεια παρέα με τον αγαπημένο βρετανό πράκτορα!

Οι Εκδόσεις Οξύ κυκλοφορούν τη συγκεντρωτική έκδοση του  «James Bond: Eπιχείρηση Vargr #1-6» του Warren Ellis, της νέας αποστολής του Τζέιμς Μποντ με σκοπό την εξάρθρωση μιας επιχείρησης διακίνησης ενός νέου τύπου ναρκωτικών που σπέρνει τον θάνατο στο Λονδίνο.

Λίγα λόγια για το κόμικ

Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει στο Λονδίνο μετά από μια αποστολή εκδίκησης στο Ελσίνκι, για να αναλάβει τη δουλειά ενός πράκτορα 00 που έπεσε σε ώρα καθήκοντος. Όμως, κάτι κακό κυκλοφορεί στον υπόκοσμο της πόλης. Ακολουθώντας τα ίχνη του κυκλώματος θα βρεθεί στο Βερολίνο, όπου θα μπει στο στόχαστρο ενός ιδιοφυούς αλλά παρανοϊκού αντιπάλου. Ποιος καταστρώνει υποχθόνια σχέδια εναντίον του;

Δεν έχει ιδέα για τις δυνάμεις που συγκεντρώθηκαν μυστικά εναντίον του ούτε για το πλήρες σχέδιο μιας επιχείρησης που είναι πολύ πιο τρομακτική και θανάσιμη από ό,τι μπορούσε να φανταστεί. Το Βερολίνο φλέγεται και ο Τζέιμς Μποντ είναι παγιδευμένος.

Το cinemagazine.gr και οι Εκδόσεις Οξύ δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει το κόμικ «James Bond: Eπιχείρηση Vargr» του Warren Ellis. Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να το διεκδικήσετε. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα (συμμετοχές μέχρι και Τρίτη 7 Απριλίου).