Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Ένα Αστέρι Γεννιέται» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
24/9

Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Ένα Αστέρι Γεννιέται»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Village Cinemas@Τhe Μall Αthens (αίθουσα Sfera).

Στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται», που έκανε την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, πρωταγωνιστεί ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Μπράντλεϊ Κούπερ («American Hustle», «Silver Playing Bookbook») και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφια για Όσκαρ Lady Gaga στην πρώτη μεγάλη εμφάνισή της, με πρωταγωνιστικό ρόλο, σε ταινία μεγάλου μήκους. Η ταινία σηματοδοτεί επίσης και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Σ’ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες.

Η Lady Gaga ερμηνεύει πρωτότυπα τραγούδια, που έγραψε με τον Κούπερ και άλλους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Λούκας Νέλσον, Τζέισον Ίσμπελ, Μαρκ Ρόνσον, ενώ η μουσική της ταινίας ηχογραφήθηκε ζωντανά. Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Άντριου Ντάις Κλέι, Ντέιβ Σαπέλ, Σαμ Έλιοτ και το σενάριο υπογράφουν οι Έρικ Ροθ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Γουίλ Φέτερς.

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Village Cinemas@Τhe Μall Αthens - αίθουσα Sfera (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2018 από την Tanweer.