Τρίψτε το λυχνάρι! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Αλαντίν» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:00
17/5

Τρίψτε το λυχνάρι! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Αλαντίν»

Κάντε τις ευχές σας! Το cinemagazine.gr και η Feelgood σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Αλαντίν».

Οι μαγικές περιπέτειες του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Αλαντίν (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής πριγκίπισσας Γιασμίν (Naomi Scott) και, φυσικά, του Τζίνι (Will Smith) που καλείται να ξεκλειδώσει το μέλλον τους.

Μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες στον κόσμο, μία από τις κορυφαίες δημιουργίες της Disney στο κινούμενο σχέδιο, επιστρέφει αυτή τη φορά ως φαντασμαγορική live-action παραγωγή. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο καταξιωμένος Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Lock Stock and Two Smoking Barrels), ενώ το θρυλικό Tζίνι υποδύεται ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Will Smith (Men in Black, The Legend). Ο Mena Massoud (Jack Ryan) υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, η Naomi Scott (Power Rangers) είναι η πριγκίπισσα Γιασμίν και ο Marwan Kenzari (Έγκλημα στο Όριαν Εξπρές) ενσαρκώνει τον δολοπλόκο Τζαφάρ. Ένα πολύχρωμο ταξίδι γεμάτο μαγικές εικόνες, μουσική, τραγούδια, λαμπερές ερμηνείες, γέλιο και συναίσθημα με την υπογραφή της Disney.

Διεκδικήστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Αλαντίν» την Τετάρτη 22 Μαΐου εδώ

Ένα μαγικό ταξίδι: πάνω στο μαγικό χαλί, με οδηγό τις εικόνες και τη μουσική

Ο σκηνοθέτης Guy Ritchie ξεχωρίζει για τις πλούσιες εικόνες του και τη σύγχρονη ματιά του, κάτι που ταιριάζει τέλεια στον Αλαντίν. Έχει δημιουργήσει καθηλωτικές εικόνες και έχει προσθέσει βάθος στην ιστορία και τους χαρακτήρες. Ο Will Smith, που νιώθει τιμή για τη συμμετοχή του στην ταινία, λέει: «Οι εικόνες της ταινίας θα επηρεάσουν μια ολόκληρη γενιά παιδιών. Αυτό είναι κάτι που αγαπώ στις ιδέες του Αλαντίν. Έχει να κάνει με την εκπλήρωση των ευχών, με τη φιλία και με το να είσαι ο εαυτός σου».

Βεβαίως, από το οποιοδήποτε μαγικό ταξίδι δεν μπορεί να λείπει η κατάλληλη μουσική επένδυση. Και ο πολυτάλαντος και πολύ-βραβευμένος (οκτώ φορές με Όσκαρ) Alan Menken είναι ο ιδανικός για να δημιουργήσει για μια ακόμα φορά την κατάλληλη μουσική ατμόσφαιρα. Με νέες ηχογραφήσεις των αυθεντικών τραγουδιών της πρώτης ταινίας Αλαντίν (1992) που έχουν αφήσει ιστορία, όπως το “A Whole New World” (Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού), αλλά και νέα τραγούδια, το soundtrack της νέας live-action ταινίας διατηρεί τα ακούσματα της αραβικής μουσικής παράδοσης και τις jazz πινελιές της πρώτης ταινίας, ενσωματώνοντας σύγχρονα ποπ στοιχεία και προσαρμόζοντάς το για να αναδείξει το μουσικό ταλέντο του Will Smith.

O Will Smith λέει χαρακτηριστικά: «O Guy ήθελε πραγματικά να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στη μουσική, αλλά ταυτόχρονα σεβάστηκε απόλυτα τα πρωτότυπα τραγούδια. Ήξερε ακριβώς πως ήθελε να ακούσει και να νιώσει κανείς την μουσική της ταινίας, ταυτόχρονα όμως μου έδωσε την ελευθερία να ξεδιπλώσω όλο το hip- hop ταλέντο μου και να δώσω νέα πνοή στο όλο εγχείρημα».

Το cinemagazine.gr και η Feelgood δίνουν την ευκαιρία σε 5 τυχερούς να κερδίσουν από ένα σετ συλλεκτικών δώρων που περιλαμβάνει: σημειωματάριο, χαλάκι mousepad(!), μπρελόκ λυχνάρι και σετ tattoo. Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Αλαντίν» κυκλοφορεί 23 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood, μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D.