Το ΣΙΝΕΜΑ σας κάνει δώρο ένα συλλεκτικό πακέτο των ταινιών του Marvel Cinematic Universe! - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
13:51
22/4

Το ΣΙΝΕΜΑ σας κάνει δώρο ένα συλλεκτικό πακέτο των ταινιών του Marvel Cinematic Universe!

Το «Avengers: Η Τελευταία Πράξη» πλησιάζει και αποφασίσαμε να σας κάνουμε ένα δώρο που θα ζήλευε και ο... Thanos!

H σειρά των Εκδικητών είναι ένα κινηματογραφικό ταξίδι χωρίς προηγούμενο, που διέσχισε πολλούς γαλαξίες τα τελευταία 11 χρόνια. Τώρα, η καινούρια προσθήκη ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη την πιο αβυσσαλέα μάχη ανάμεσα στους Εκδικητές και τον πιο αδυσώπητο εχθρό του σύμπαντος, τον φονικό Thanos. Μία συναρπαστική, καταιγιστική, συναισθηματική κατάληξη από τους αδελφούς Ρούσο, που επιφυλάσσουν μία αιφνιδιαστική τροπή στο ζενίθ αυτής της πρωτοφανούς κινηματογραφικής σειράς.

Στην «Τελευταία Πράξη» οι Εκδικητές έχουν ηττηθεί από τον Thanos, ο οποίος αφού απέκτησε τους έξι Λίθους της Αιωνιότητας ολοκλήρωσε το διεστραμμένο του σχέδιο και εξαφάνισε τον μισό ανθρώπινο πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων πολλών Εκδικητών. Οι εναπομείναντες Εκδικητές αντιμετωπίζουν την πιο μεγάλη πρόκληση τους μέχρι σήμερα. Πρέπει να βρουν τη δύναμη να νικήσουν τον Thanos μια για πάντα.

#DontSpoilTheEndGame

Με μία επική διάρκεια 182 λεπτών, η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel - η 22η ταινία της σειράς - κλιμακώνει την ιστορία μετά τα καταστροφικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη μεγάλη εμπορική επιτυχία του «Avengers: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας».

Η ταινία «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» κυκλοφορεί 24 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood, σε 3D και ΙΜΑΧ, και στο cinemagazine.gr βρήκαμε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνουμε δώρο σε έναν άξιο «Avenger» το συλλεκτικό πακέτο ταινιών του Marvel Cinematic Universe σε DVDs!

Απαντήστε σωστά στις παρακάτω 5 ερωτήσεις για το Marvel Cinematic Universe και ένας τυχερός θα κερδίσει ένα πακέτο της συλλεκτικής σειράς 18 ταινιών του κινηματογραφικού σύμπαντος! Τη Δευτέρα 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση ανάμεσα στους συμμετέχοντες που απάντησαν σωστά και στις πέντε ερωτήσεις, και ο/η τυχερός/-ή θα ενημερωθεί μέσω email.

Ευχαριστούμε πολύ τη Feelgood at Home για την παραχώρηση του πακέτου των ταινιών.
Καλό Πάσχα σε όλους!

(από κινητό/tablet μπορείτε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό εδώ)