Ετοιμαστείτε για «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ»! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
10/10

Ετοιμαστείτε για «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ»! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία

Το cinemagazine.gr και η Odeon σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ».

Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση… πριν όλα πάνε κατά διαόλου.

Οι Κρις Χέμσγουορθ, Τζον Χαμ, Ντακότα Τζόνσον, Τζέφ Μπρίτζες και Σίνθια Ερίβο πρωταγωνιστούν σε ένα καστ πολλών αστέρων στο Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ.

Η ταινία είναι ένα όνειρο του Ντρου Γκόνταρντ που έγινε πραγματικότητα. Έχοντας δουλέψει σε αρκετές ταινίες με μεγάλο budget ως σεναριογράφος ή/και σκηνοθέτης, ο Γκόνταρντ ένιωσε ότι τον κούρασε το συγκεκριμένο στυλ και τα εντυπωσιακά εφέ γι’ αυτό και αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. «Πόσο ενδιαφέρον μπορεί να έχει η συγκέντρωση κάποιων ανθρώπων σε έναν συγκεκριμένο και περιορισμένο χώρο; Αυτή ακριβώς ήταν η πρόκληση που έβαλα σε εμένα. Ήθελα να εξερευνήσω την ιδέα τού πώς μπορεί μια βραδιά σε ένα ξενοδοχείο να αλλάξει τις ζωές όλων. Για εμένα το νόημα είναι να γράφεις πράγματα που θέλεις να δεις. Εγώ κλείστηκα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και έγραψα την ταινία που ήθελα να δω», εξηγεί ο Γκόνταρντ που το 2016 ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για τη «Διάσωση» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Για να πετύχει τον στόχο του, έπρεπε να βρει το ιδανικό καστ. «Ήθελα να δουλέψω με το ιδανικό μου καστ, έτσι έπρεπε να ετοιμάσω κάτι που θα τους εντυπωσίαζε. Κάποιες στιγμές κοίταζα τον Τζεφ, τη Σίνθια, τον Τζον, τον Κρις, τη Ντακότα και σκεφτόμουν “πώς τα κατάφερα;” Δεν ξέρω πώς αλλά νιώθω πολύ τυχερός».

Το cinemagazine.gr και η Odeon, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ» (coasters, σημειωματάρια Jukebox, μπρελόκ, καπέλα) κάνοντας comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ της επίσημης σελίδας του cinemagazine στο facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Δύσκολες Ώρες στο Ελ Ροαγιάλ» κυκλοφορεί 18 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.