Ο Ντένζελ είναι εδώ! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα του «Equalizer 2» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:45
13/9

Ο Ντένζελ είναι εδώ! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα του «Equalizer 2»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Equalizer 2»

Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο δύο φορές βραβευμένος με  Όσκαρ σπουδαίος ηθοποιός Denzel Washington (Training Day, Glory) επιστρέφει σε έναν ρόλο, που δεν είναι άλλος από τον ζοφερό τιμωρό Equalizer. Τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Antoine Fuqua (Training Day) και η καλογραμμένη πλοκή θέλει τον πρωταγωνιστή να εμπλέκεται σε μία πιο προσωπική ιστορία εκδίκησης για να φτάσει ακόμα πιο μακριά, όσο το σκοτεινό παρελθόν του πλησιάζει απειλητικά. Το Equalizer 2 είναι ένα καταιγιστικό σίκουελ με απολαυστικά χορογραφημένες σκηνές δράσης, εθιστικές δόσεις αγωνίας και μία ακόμα γενναιόδωρη ερμηνεία από τον Washington.

"Πιστεύω ότι το κοινό απολαμβάνει την ιδέα, τον μύθο ότι ένας τύπος σαν τον Robert McCall υπάρχει. Ο McCall είναι ένας σκοτεινός άγγελος, ένας άγγελος που όλοι θα θέλαμε να κατέβει στη Γη και να υπηρετήσει τη δικαιοσύνη υπέρ των αδυνάτων" λέει ο Antoine Fuqua, που επιστρέφει με τον Denzel Washington, με τον οποίο έχει στο παρελθόν (Training Day, The Magnificent Seven, Equalizer), με την ταινία Equalizer 2.  "Έχει βρει τον σκοπό του στη ζωή, αποδίδοντας δικαιοσύνη. Μέχρι τώρα, το έκανε για ξένους. Αλλά μία φίλη του σκοτώνεται και διψάει για εκδίκηση για λογαριασμό της, αλλά και για τον ίδιο".

Για τον Washington, η γοητεία του McCall είναι απλή: "Κρύβεται στο φως της μέρας, είναι ένας συνηθισμένος τύπος" λέει ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός. Αυτή τη φορά, έχει προχωρήσει. Είναι ο άγγελος εκδικητής που παλεύει για δικά του θέματα, και όχι για να βοηθήσει τους άλλους. "Όταν τον γνωρίζεις πρώτη φορά, προσπαθεί να βοηθήσει τους αβοήθητους. Τώρα το θέμα είναι προσωπικό".

Το αξιοπρόσεχτο με το Equalizer 2 είναι ότι είναι το πρώτο σίκουελ στο οποίο παίζει ο ηθοποιός. "Είμαι στον χώρο σαράντα χρόνια και δεν έχω κάνει κάτι δεύτερη φορά" λέει ο πρωταγωνιστής. "Ο ενθουσιασμός έρχεται όταν κάτι είναι καινούριο. Αυτό το σενάριο εξερευνά νέο έδαφος. Τη σχέση με τη Susan, τον χαρακτήρα της Melissa Leo και με το νεαρό αγόρι, που παίζει ο Ashton Sanders. Αυτή η ταινία είναι ένα προσωπικό ταξίδι του McCall γιατί έχει να κάνει με αυτό που συμβαίνει σε όσους μπαίνουν στη ζωή του. Δεν επιτρέπει σε κανέναν να είναι μέρος της ζωής του και τώρα που ανοίγεται σε ανθρώπους, τα πράγματα δεν πάνε καλά".

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Equalizer 2» (5 t-shirts, 5 power banks) κάνοντας comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ της επίσημης σελίδας του cinemagazine στο facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Equalizer 2» κυκλοφορεί 13 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.