Η επιστροφή του Άλεξ Γκάρλαντ! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Εμφύλιος Πόλεμος» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:00
9/4

Η επιστροφή του Άλεξ Γκάρλαντ! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Εμφύλιος Πόλεμος»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Εμφύλιος Πόλεμος» στο VILLAGE@The Mall Athens.

Μία φωτορεπόρτερ (Κίρστεν Ντανστ) και μία μικρή ομάδα δημοσιογράφων ακολουθούν μία γεμάτη αδρεναλίνη διαδρομή στην κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος, η οποία ισορροπεί στο χείλος του γκρεμού.

Ο Άλεξ Γκάρλαντ («Από Μηχανής», «Αφανισμός») γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί μία πρωτότυπη ιστορία, έναν συνδυασμό roadmovie και πολεμικής ταινίας με φόντο την κατακερματισμένη Αμερική του κοντινού μέλλοντος. Στην αγωνιώδη ταινία με την καθηλωτική ατμόσφαιρα πρωταγωνιστούν οι Κίρστεν Ντανστ (Μαρία Αντουανέτα), Βάγκνερ Μόρα (Narcos), Κέιλι Σπέινι (Priscilla), Στίβεν Μακ Κίνλεϊ (Εμπόδια).

Συμμετοχή στον διαγωνισμό

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 80 τυχερούς (40 διπλές προσκλήσεις) να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ταινίας «Εμφύλιος Πόλεμος» στο VILLAGE@The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) την Τρίτη 16 Απριλίου στις 20:00 (19:15 ώρα προσέλευσης). Αφήστε σχόλιο στο ποστ με την αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τις διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Εμφύλιος Πόλεμος» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 18 Απριλίου από την Tanweer.