Ακόμα πιο ψηλά! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Ντάμπο» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
14:48
22/3

Ακόμα πιο ψηλά! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Ντάμπο»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Ντάμπο».

Μία από τις ωραιότερες ιστορίες της Disney που κυκλοφόρησε το 1941 και κατέκτησε τις καρδιές του κοινού παγκοσμίως, η ταινία που ο ίδιος ο Walt Disney θεωρούσε την αγαπημένη της φιλμογραφίας του διάσημου studio, επιστρέφει διασκευασμένη σε μία μεγαλοπρεπή live-action υπερπαραγωγή λίγο πριν την επέτειο των 78 χρόνων από την κυκλοφορία της.

Μόνο ένας καταξιωμένος και αγαπητός δημιουργός σαν τον Tim Burton θα μπορούσε να αναλάβει τα ηνία αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος, και να αναβιώσει την κλασική ιστορία μέσα από τη μοναδική, σκοτεινή και ονειρική ατμόσφαιρα που ξέρει να χτίζει μέσα από τις ταινίες του.

Ο Ντάμπο, ένα γλυκό, νεογέννητο ελεφαντάκι με τεράστια αυτιά, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ρημαγμένο τσίρκο του Μαξ Μέντιτσι. Αρχικά, η διαφορετικότητα του είναι πηγή προβληματισμού για τον Μέντιτσι, που υπολόγιζε σε ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι για να προσελκύσει τα πλήθη, μέχρι που ο Ντάμπο ανακαλύπτει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα τεράστια αυτιά για να πετάξει. Κάτι που δεν προλαβαίνει να χαρεί, όταν του στερούν την πολυαγαπημένη του μητέρα, με αποτέλεσμα να καταλήξει μόνος και φοβισμένος, και την ίδια στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός φαντασμαγορικού λούνα παρκ που ονομάζεται Dreamland.

Διαβάστε ακόμη
Απογειωθείτε μαγικά! Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ντάμπο» του Τιμ Μπέρτον

Σχεδόν 80 χρόνια μετά τη θρυλική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, o αξιολάτρευτος Ντάμπο, το πιο διάσημο ελεφαντάκι του κόσμου, επιστρέφει ανανεωμένος σε μία live-action φαντασμαγορική περιπέτεια που φέρει την υπογραφή του σπουδαίου παραμυθά Tim Burton (Edward Scissorhands, Alice in Wonderland, Charlie and the Chocolate Factory). O δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ δημιουργός σκηνοθετεί ένα λαμπερό καστ που περιλαμβάνει τους Eva Green (Casino Royale), Colin Farrell (The Lobster), Michael Keaton (Birdman), Danny DeVito (Matilda) και Alan Arkin (Little Miss Sunshine).

Ένα συγκινητικό παραμύθι για ένα διαφορετικό ήρωα με μεγάλα αυτιά και ακόμα μεγαλύτερη καρδιά, μία πανδαισία χρωμάτων και σκηνικών, ένας φόρος τιμής στον μαγικό και ανεξάντλητο κόσμο των «τεράτων», μία πληθωρική κινηματογραφική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας «Ντάμπο» (πέντε πακέτα από ένα pin, σημειωματάριο, τράπουλα και κηροπήγιο) κάνοντας comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ της επίσημης σελίδας του cinemagazine στο facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Ντάμπο» κυκλοφορεί 28 Μαρτίου στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3D, μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους.