Η βασιλεία τους ξεκινά! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
18:04
20/5

Η βασιλεία τους ξεκινά! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων» την Τρίτη 28 Μαΐου στην αίθουσα Sphera του κινηματογράφου Village στο Mall Athens.

Σε συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας του «Godzilla» and «Kong: Skull Island» έρχεται η επόμενη «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων», μία επική περιπέτεια που φέρνει αντιμέτωπο τον Γκοτζίλα με μερικά από τα πιο γνωστά τέρατα της ιστορίας.

Στην ταινία παρακολουθούμε τις προσπάθειες της Monarch, μιας κρυφής ζωολογικής ομάδας που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Μάικλ Ντάουερτι («Krampus») και πρωταγωνιστούν οι υποψήφιοι για Όσκαρ Βέρα Φαρμίγκα («Up in the Air,» «The Conjuring»), οι Κεν Γουατανάμπι («The Last Samurai») και Σάλι Χόκινς («Blue Jasmine») μαζί με την Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things» - στον πρώτο της ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων» την Τρίτη 28 Μαΐου στην αίθουσα Sphera του κινηματογράφου Village στο Mall Athens (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Γκοτζίλα ΙΙ: Ο Βασιλιάς των Τεράτων» θα κυκλοφορήσει 30 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Tanweer.