16:59
12/6

Οι «Απίθανοι» επιστρέφουν στις αίθουσες! Ώρα για incredible δώρα

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Απίθανοι 2».

Μία από τις καλύτερες ταινίες της Pixar φορά «στολή» και βγαίνει ξανά σε θέση κινηματογραφικής μάχης.

Στους «Απίθανους 2», η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση. Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο… Απίθανοι.

Οι «Απίθανοι» έκαναν το ντεμπούτο τους το 2004 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μπραντ Μπερντ, και ήταν υποψήφιοι για 4 Όσκαρ (Ήχος, Πρωτότυπο σενάριο) και κέρδισαν τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας κινουμένων σχεδίων και Μοντάζ Ηχητικών Εφέ.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σάς δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Απίθανοι 2» (2 παγουρίνια, 2 σημειωματάρια, 2 σετ αυτοκόλλητα και 2 κασετίνες). Κάντε comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Οι «Απίθανοι 2» κυκλοφορούν 14 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.