Το καλοκαίρι θα είναι incredible! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα «Απίθανοι 2» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
15:59
7/6

Το καλοκαίρι θα είναι incredible! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα «Απίθανοι 2»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Solo: A Star Wars Story» την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Μία από τις καλύτερες ταινίες της Pixar φορά «στολή» και βγαίνει ξανά σε θέση κινηματογραφικής μάχης.

Στους «Απίθανους 2», η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση. Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο… Απίθανοι.

Οι «Απίθανοι» έκαναν το ντεμπούτο τους το 2004 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Μπραντ Μπερντ, και ήταν υποψήφιοι για 4 Όσκαρ (Ήχος, Πρωτότυπο σενάριο) και κέρδισαν τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας κινουμένων σχεδίων και Μοντάζ Ηχητικών Εφέ.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, δίνουν την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Απίθανοι 2» την Τετάρτη 13 Ιουνίου και ώρα 19:00 (ώρα προσέλευσης 18:30) στον κινηματογράφο Αθήναιον (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Οι «Απίθανοι 2» κυκλοφορούν 14 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.