Insidious ξανά! Δείτε πρώτοι την «Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
12:14
13/12

Insidious ξανά! Δείτε πρώτοι την «Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί»

Το ΣΙΝΕΜΑ και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί» την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Αθήναιον Cinepolis (Ζησιμοπούλου 7 & Α. Μεταξά, στην Γλυφάδα).

Όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο κεφάλαιο του «Insidious» («Παγιδευμένη Ψυχή» στα ελληνικά), οι περισσότεροι κριτικοί έμειναν στο όνομα του Τζέιμς Γουάν, ενός σκηνοθέτη που έφερε μια νέα ανάγνωση τρόμου, επικίνδυνα συγγενή με ταινίες των '80s, όπως το «Πνεύμα του Κακού». Ο τρόμος ήταν διάχυτος σε κάθε καρέ και η υπερφυσική απειλή έμοιαζε ορατή, απτή και διαχειρίσιμη.

Ο Γουάν είχε προλάβει έξι χρόνια πριν να παραδώσει το «Σε Βλέπω», κάνοντας το νεανικό κοινό να παραληρεί και να επιζητά ένα νέο είδους τρόμου. Στη συνέχεια με το «Insidious» χρησιμοποίησε βασικά υλικά και κατάφερε με το πρώτο (και το αναπόφευκτο δεύτερο κεφάλαιο που ακολούθησε την εισπρακτική, καλλιτεχνική επιτυχία), να αφηγηθεί την ιστορία ενός νεαρού παντρεμένου οικογενειάρχη που κρατάει ανοιχτούς δεσμούς με έναν αόρατο κόσμο, εκείνο των νεκρών.

Τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την τριλογία τρόμου «Παγιδευμένη Ψυχή» επιστρέφουν με το «Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί». Στη νέα ταινία επιστρέφει η βετεράνος Δρ. Elise Rainier (Lin Shaye), η ευφυής παραψυχολόγος που πρέπει αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει το πιο τρομαχτικό και προσωπικό της κυνήγι φαντασμάτων, μέσα στο δικό της σπίτι. Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Adam Robitel, σεναριογράφο του «Paranormal Activity: The Ghost Dimension» (2015) και μαζί με τη Lin Shaye, συμπρωταγωνιστούν οι Angus Sampson, Whannell, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo κ.α.

Το ΣΙΝΕΜΑ και η Feelgood, δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί» την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00) στον κινηματογράφο Αθήναιον Cinepolis (Ζησιμοπούλου 7 & Α. Μεταξά, στην Γλυφάδα). Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.

Η ταινία «Παγιδευμένη Ψυχή: Το Τελευταίο Κλειδί» κυκλοφορεί στις 4 Ιανουαρίου από τη Feelgood Entertainment.