Ένα δυνατό δικαστικό δράμα με τους Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ! Δείτε πρώτοι το «Αγώνας για Δικαιοσύνη» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
17:00
17/2

Ένα δυνατό δικαστικό δράμα με τους Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Τζέιμι Φοξ! Δείτε πρώτοι το «Αγώνας για Δικαιοσύνη»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Αγώνας για Δικαιοσύνη» την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Μετά την αποφοίτησή του από το Χάρβαρντ, ο Μπράιαν (Μάικλ Μπι Τζόρνταν) θα μπορούσε να είχε επιλέξει μία προσοδοφόρα επαγγελματική πορεία. Αντιθέτως, κατευθύνεται στην Αλαμπάμα προκειμένου να υπερασπιστεί όσους καταδικάζονται άδικα. Αναλαμβάνει την υπόθεση του Γουόλτερ ΜακΜίλιαν (Τζέιμι Φοξ), που το 1987, καταδικάζεται σε θάνατο χωρίς αποδείξεις για την περιβόητη δολοφονία ενός 18χρονου κοριτσιού. Στα χρόνια που ακολουθούν, ο Μπράιαν εμπλέκεται σε ένα λαβύρινθο νομικού και πολιτικού παρασκηνίου, απροκάλυπτου και αναίσχυντου ρατσισμού, καθώς παλεύει για τον Γουόλτερ και άλλους σαν αυτόν, με τις πιθανότητες - και το σύστημα - να είναι εναντίον τους. 

Υποψηφιότητα Β’ Αντρικού Ρόλου για τον Τζέιμι Φοξ, Βραβεία Σωματείου Αμερικανών Ηθοποιών (SAG Awards).

Ένα συναρπαστικό δικαστικό δράμα εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του νεαρού δικηγόρου Μπράιαν Στίβενσον και τη μάχη του κατά των φυλετικών διακρίσεων, που άφησε ιστορία. Πρωταγωνιστεί ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν (Black Panther, Creed) μαζί με τους βραβευμένους με Όσκαρ Τζέιμι Φοξ (Ray, Django: Unchained) και Μπρι Λάρσον (Room, Captain Marvel). Ο διακεκριμένος Ντέστιν Ντάνιελ Κρίτον (The Glass Castle, Short Term 12) αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και συνυπογράφει το σενάριο, που βασίζεται στο βραβευμένο μπεστ σέλερ του Μπράιαν Στίβενσον. 

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Αγώνας για Δικαιοσύνη» την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Αγώνας για Δικαιοσύνη» κυκλοφορεί 27 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.