Ώρα για μάχη! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Μουλάν» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
13:56
4/9

Ώρα για μάχη! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Μουλάν»

Η «Μουλάν» επιστρέφει σε μία ολοζώντανη, νέα διασκευή από την Ντίσνεϊ και το cinemagazine.gr σε συνεργασία με την Feelgood σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα από την ταινία.

Η «Μουλάν» φορά ξανά την πανοπλία της και ετοιμάζεται για μία νέα, ολοζώντανη, κινηματογραφική μάχη!

Η νέα «Μουλάν» θα αποτελεί «ζωντανό» ριμέικ της ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1998, η οποία βασίστηκε στον αρχαίο κινέζικο θρύλο της Χούα Μουλάν, της θηλυκής πολεμίστριας που μεταμφιέστηκε σε άντρα για να πάρει την θέση του πατέρα της στον στρατό. Με την χαρακτηριστική φωνή του Έντι Μέρφι στο ρόλο του μικροσκοπικού δράκου Μούσου και τον Πατ Μορίτα («Καράτε Κιντ») στο ρόλο του Αυτοκράτορα, η «Μουλάν» ήταν μία από τις πιο ενήλικες απόπειρες της Ντίσνεϊ την χρυσή δεκαετία του '90. Η νέα διασκευή  δεν θα περιλαμβάνει τα τραγούδια των Μάθιου Γουάιλντερ, Ντέιβιντ Ζίπελ αλλά θα έχει νέα πλοκή και αρκετούς καινούργιους χαρακτήρες.

Η Λιου Γιφάι, γνωστή στην Κίνα εδώ και μια δεκαετία περίπου όταν και συμμετείχε στο «Forbidden Kingdom» με τους Τζετ Λι και Τσάκι Τσαν, υποδύεται την Μουλάν με δυνατούς συμμάχους τον Τζετ Λι στο ρόλο του Αυτοράτορα, αλλά και τη μούσα του Ζανγκ Γιμού, την αγέρωχη Γκονγκ Λι («Ζου Ντου, Σιωπηλοί Εραστές», «Σήκωσε τα Κόκκινα Φανάρια»), στο ρόλο μιας πανίσχυρης μάγισσας. Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε η Νίκι Κάρο που είχε εντυπωσιάσει με το «Σημάδι της Φάλαινας» (Whale Rider) το 2002 και είχε στείλει στα Όσκαρ την πρωταγωνίστρια Κίσα Καστλ-Χιουζ.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε συλλεκτικά δώρα της ταινίας (tote bags, βεντάλιες, σημειωματάρια, μπρελόκ) κάνοντας comment, like ή share στο σχετικό ποστ στην επίσημη σελίδα του του cinemagazine.gr στο facebook για να τα διεκδικήσετε. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Μουλάν» θα κυκλοφορήσει 10 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood.