Ο Κρις Χέμσγουορθ σε μία απόρρητη αληθινή ιστορία: Δείτε πρώτοι το «12 Δυνατοί» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:59
10/1

Ο Κρις Χέμσγουορθ σε μία απόρρητη αληθινή ιστορία: Δείτε πρώτοι το «12 Δυνατοί»

Το ΣΙΝΕΜΑ και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «12 Δυνατοί» την Τρίτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 στον κινηματογράφο Village Cinemas @TheMallAthens.

Η ταινία «12 Δυνατοί» θα μας διηγηθεί την ιστορία της πρώτης ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων που στάλθηκαν σε μια δύσκολη, ορεινή περιοχή στο Αφγανιστάν, τις εβδομάδες μετά τα γεγονότα του 9/11. Υπό την ηγεσία ενός νέου λοχαγού, η ομάδα είχε ως αποστολή να συνεργαστεί με έναν τοπικό πολέμαρχο και να μονομαχήσει εναντίον των Ταλιμπάν, με τις πιθανότητες εναντίον της.

Με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ στην εκτέλεση παραγωγής, η ταινία αποτελεί προσαρμογή για τον κινηματογράφο του βιβλίου του Νταγκ Στάντον «Horse Soldiers: The Extraordinary Story of a Band of US Soldiers Who Rode to Victory in Afghanistan». Η προσαρμογή του σεναρίου είναι των Πίτερ Κρεγκ («The Town», «The Hunger Games: Mockingjay») και του βραβευμένου με Όσκαρ για την «Σιωπή των Αμνών», Τεντ Τάλι.

Το ΣΙΝΕΜΑ και η Tanweer, δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «12 Δυνατοί» την Τρίτη 16 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30) στον κινηματογράφο Village Cinemas @TheMallAthens (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «12 Δυνατοί» θα κυκλοφορήσει 18 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Tanweer.