Ο Θεός του Κεραυνού επιστρέφει! Δείτε πρώτοι το «Thor: Ragnarok» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
15:59
19/10

Ο Θεός του Κεραυνού επιστρέφει! Δείτε πρώτοι το «Thor: Ragnarok»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Thor: Ragnarok» την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα Sphera του Village at the Mall Athens.

Στο Thor: Ragnarok των Marvel Studios ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς να έχει στη διάθεσή του το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela.

Πρώτα, όμως, πρέπει να διευθετήσει μερικά φλέγοντα ζητήματα. Πρώτον, να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk! Στη συνέχεια, να βρει καινούργιο οπλοστάσιο για να πολεμήσει, αφού έχει αποχαιρετήσει το περιβόητο σφυρί του και τέλος να σχηματίσει μια παρέα σκληρών πολεμιστών, για να βάλουν ένα χεράκι και αυτοί στο δύσκολο έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας.  

Η πρώτη ανεπίσημη κριτική που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο για τον τρίτο Thor ήταν αυτή του James Gunn, σκηνοθέτη των δύο ταινιών Φύλακες του Γαλαξία και απόλυτου geek: «Νομίζω πως καμία σύγχρονη ταινία δεν έχει συλλάβει τόσο καλά τη θεότρελη διασκέδαση που ζούσαμε στα 80s με ταινίες όπως ο Flash Gordon! Ένιωσα πως είμαι πάλι δεκατεσσάρων, βλέπω μια μαγική βιντεοκασέτα και εκρήγνυται σε κάτι φαντασμαγορικό».  

Το Thor: Ragnarok είναι η τρίτη ταινία της Marvel που πρωταγωνιστεί ο Νορβηγός ξανθομάλλης σούπερ ήρωας. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο υποψήφιος για Όσκαρ Taika Waititi  και το σενάριο οι Eric Pearson, Craig Kyle και Christopher L. Yost. Ο Kevin Feige και ο Louis D’Esposito βρίσκονται πάντα στο τιμόνι της παραγωγής όλων των ταινιών της Marvel. O Chris Hemsworth (Rush, In the Heart of the Sea) επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Thor. Δίπλα του ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Tom Hiddleston (The Night Manager, Kong: Skull Island) που υποδύεται τον Loki, τον δολοπλόκο υιοθετημένο αδερφό του. Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Cate Blanchett (Blue Jasmine, Carol) κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο σύμπαν της Marvel υποδυόμενη τη μοχθηρή Hela, την απόλυτη κακιά της ταινίας. Ο Idris Elba (Luther, Pacific Rim) επιστρέφει ως Heimdall , ο φρουρός του Asgard.

Επίσης, για πρώτη φορά κάνουν την εμφάνιση τους ο πολύπειρος Jeff Goldblum (Jurassic Park, The Grand Budapest Hotel), στο ρόλο του εκκεντρικού δικτάτορα Grandmaster και η Tessa Thompson (Creed, Selma) που είναι η Valkyrie, μια σκληρή πολεμίστρια. Να μην ξεχάσουμε και τον πληθωρικό και 3 φορές υποψήφιο για Όσκαρ Mark Ruffalo (Spotlight, The Kids Are All Right), που ξαναγυρνάει για να υποδυθεί τον διττό ρόλο του Banner/The Hulk από τους Εκδικητές. Τέλος, το καστ συμπληρώνει ο πολύς και βραβευμένος με ΄Οσκαρ Anthony Hopkins  (The Silence of the Lambs, Nixon) που είναι ξανά ο Odin, βασιλιάς του Asgard.

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Thor: Ragnarok» την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στην αίθουσα Sphera του Village at the Mall Athens (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) στις 20:30. Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Thor: Ragnarok» κυκλοφορεί 2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood