16:00
12/9

Ξεφυλλίστε τον εφιάλτη! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι»

Το cinemagazine.gr και η Feelgood, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι» τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον.

Αμερική 1968. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει αλλαγή… αλλά όχι στη μικρή πόλη της Mill Valley, όπου για γενιές, η σκιά της οικογένειας Bellows πέφτει βαριά. Στην έπαυλη τους στην άκρη της πόλης, η Sarah, ένα μικρό κορίτσι με φριχτά μυστικά, μετέφερε τη ζωή της σε μία σειρά από τρομαχτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που έχει υπερβεί τον χρόνο. Ιστορίες που έχουν έναν τρόπο να ζωντανέψουν σε βάρος μίας παρέας εφήβων που θα ανακαλύψει το τρομαχτικό βιβλίο της Sarah. 

Τα κλασικά και άκρως τρομαχτικά βιβλία του Alvin Schwartz μεταφέρονται ιδανικά στη μεγάλη οθόνη σε ιστορία που συνυπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ μετρ Guillermo Del Toro (The Shape of Water) και σκηνοθεσία του ταλαντούχου André Øvredal (Trollhunter). Η ταινία διασκευάζει τις ζοφερές ιστορίες που έχουν στοιχειώσει αναρίθμητους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και φτιάχνει μία νέα πλοκή με πρωταγωνιστές παιδιά που προσπαθούν να ξεφύγουν από εκδικητικά τέρατα, αλλά και τους ίδιους τους δαίμονες τους.

Με πηγή έμπνευσης αλλόκοτα πλάσματα, γνήσιο τρόμο και απανωτές ανατριχίλες, η απολαυστικά τρομαχτική ταινία φιλοδοξεί να καθηλώσει τους θεατές, ακόμα κι αν πετάγονται κάθε λίγο από τις θέσεις τους!

Το cinemagazine.gr και η Feelgood δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι» τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι) στις 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι» κυκλοφορεί στις 26 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.