Κερδίστε τη συλλεκτική, υπογεγραμμένη από τους συντελεστές αφίσα του «Solo: A Star Wars Story»! - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
16:59
20/6

Κερδίστε τη συλλεκτική, υπογεγραμμένη από τους συντελεστές αφίσα του «Solo: A Star Wars Story»!

Αυτόγραφο παρακαλώ! Ρον Χάουαρντ, Όλντεν Έρενράιχ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Εμίλια Κλαρκ, Γούντι Χάρελσον (μεταξύ άλλων) υπέγραψαν την αφίσα του «Solo» και το cinemagazine.gr σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment, σας δίνει την ευκαιρία να την κρεμάσετε στον τοίχο σας!

Επιβιβαστείτε στο Millennium Falcon!

Ο Χαν Σόλο επέστρεψε σε έναν μακρινό γαλαξία και στη μεγάλη οθόνη με το «Solo: A Star Wars Story», μια καινούρια ταινία με τον πιο αγαπημένο απατεώνα του διαστήματος. Μέσα από μια σειρά παράτολμες περιπέτειες σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο εγκληματικό υπόκοσμο, ο Χαν Σόλο γίνεται φίλος με τον πελώριο μελλοντικό του συν-πιλότο, τον Τσιουμπάκα και συναντά τον περιβόητο τζογαδόρο Λάντο Καλρίσιαν, σε ένα ταξίδι που θα καθορίσει την πορεία ενός από τους πιο αναπάντεχους ήρωες του σύμπαντος που λέγεται Star Wars.

Ο Όλντεν Έρενραϊχ ανέλαβε με επιτυχία τον ρόλο που πρωτοσύστησε και έκανε διάσημο ο Χάρισον Φορντ και ο Ντόναλντ Γκλόβερ («Atlanta»), υποδύθηκε με χαρακτηριστική γοητεία τον άσπονδο φίλο του Χαν, Λάντο Καλρίσιαν.  Μαζί τους η «μητέρα  των Δράκων» Εμίλια Κλαρκ ως μοιραία Κι'Ρα, και ο εξαιρετικός Γούντι Χάρελσον στο ρόλο του μέντορα του Χαν Σόλο, Τομπάιας Μπέκετ, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Και μπορεί οι περιπέτειες του Χαν Σόλο να λαμβάνουν χώρα σε έναν μακρινό γαλαξία, το cinemagazine.gr και η Feelgood Entertainment, φέρνουν τα «αστέρια» του Star Wars σύμπαντος στον... τοίχο σας!

Ο σκηνοθέτης Ρον Χάουαρντ και οι συντελεστές της ταινίας υπέγραψαν την αφίσα του «Solo: Α Star Wars Story» και εσείς έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε ένα πραγματικά συλλεκτικό, αναμνηστικό του Star Wars κάνοντας comment, like ή share στο αντίστοιχο ποστ στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Solo: A Star Wars Story» κυκλοφορεί ήδη στους κινηματογράφους από τη Feelgood.