Οι Νύχτες Πρεμιέρας γιορτάζουν! Η αφίσα του επετειακού 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:47
16/7

Οι Νύχτες Πρεμιέρας γιορτάζουν! Η αφίσα του επετειακού 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας γιορτάζει 25 χρόνια και επιστρέφει στο καθιερωμένο φθινοπωρινό ραντεβού του, από τις 18 έως τις 29 Σεπτεμβρίου!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας με Μεγάλο Χορηγό την COSMOTE TV και την υποστήριξη του ΣΙΝΕΜΑ - cinemagazine.gr γιορτάζει 25 χρόνια κινηματογραφικής ιστορίας στην Αθήνα και επιστρέφει για μια ακόμη λαμπερή χρονιά με τις πιο συζητημένες πρεμιέρες, μοναδικά αφιερώματα, πολυαναμενόμενα μουσικά φιλμ, την καλύτερη σοδειά των ετήσιων ντοκιμαντέρ, αλλά και παράλληλες επετειακές εκδηλώσεις, όπως masterclass, συναυλίες, μεγάλα πάρτι, ειδικές προβολές και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε την αφίσα της 25ης επετειακής μας διοργάνωσης.

Την αφίσα του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας επιμελήθηκε ο σχεδιαστής οπτικής επικοινωνίας - εικονογράφος Βασίλης Μέξης. Αριστούχος της σχολής ΑΚΤΟ με Bachelor πάνω στο Graphic Design και με θητεία στον κλάδο της διαφήμισης, έχει δουλέψει πάνω σε διακεκριμένες καμπάνιες και επιμεληθεί εξώφυλλα βιβλίων και περιοδικών διεθνούς κυκλοφορίας. Η δουλειά του έχει φιλοξενηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, ενώ από το 2016 μέχρι σήμερα είναι ο σχεδιαστής πίσω από τις αφίσες για το Athens Open Air Film Festival και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Η αφίσα του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, με τα λόγια του δημιουργού της:

«Τα 25 χρόνια που κλείνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας αντανακλώνται κυριολεκτικά στην φετινή του αφίσα. Οι Νύχτες Πρεμιέρας γιορτάζουν, βάζοντας την πόλη σε πρωταγωνιστικό ρόλο να σχηματίζει τον επετειακό αριθμό τους. Ένα παιχνίδι αντανάκλασης που μας θυμίζει ότι ο ίδιος ο κινηματογράφος είναι γεμάτος εικόνες διαφορετικών αναγνώσεων αρκεί να αλλάξεις την οπτική σου».

Βρείτε την αφίσα σε υψηλή ανάλυση, εδώ

Το φετινό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στη Συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στον πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η επετειακή 25η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019.
Μεγάλος Χορηγός του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας είναι η COSMOTE TV. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και όλες τις προβολές, καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις του 25ου Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, βρείτε στις ιστοσελίδες: www.cinemagazine.gr | www.aiff.gr