Νύχτες ελληνικού σινεμά! Οι ελληνικές ταινίες των 26ων Νυχτών Πρεμιέρας - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:02
22/9

Νύχτες ελληνικού σινεμά! Οι ελληνικές ταινίες των 26ων Νυχτών Πρεμιέρας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας αγαπά το ελληνικό σινεμά και παρουσιάζει με υπερηφάνεια στην 26η έκδοση του πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και ελληνικές ταινίες σε πέντε διαφορετικά τμήματα!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ / TRANSFER
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Elias Giannakakis

Εν όψει της μεταφοράς της από το επιβλητικό Βαλλιάνειο κτίριο της οδού Πανεπιστημίου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, η Εθνική Βιβλιοθήκη αποκτά φωνή και αφηγείται την πολύπαθη διαδρομή της, αντανακλώντας μέσω αυτής κάθε ιστορικό ορόσημο από καταβολής του νεοελληνικού κράτους μέχρι σήμερα. Ένα ανεκτίμητο ψυχογράφημα μιας Αθήνας που συχνά θυμίζει πεδίο μάχης, ένα πολλαπλών αναγνώσεων ταξίδι στο χρόνο μέσα από τους ανεκτίμητους θησαυρούς του κορυφαίου πνευματικού φορέα της χώρας, μα προπάντων ένα επίκαιρο σχόλιο πάνω στη σημασία διαφύλαξης της μνήμης, με την υπογραφή ενός από τους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες κινηματογραφιστές. Παρουσία συντελεστών.

25/9/2020, 22:15, ΑΝΕΣΙΣ
1/10/2020, 19:45, ΡΙΒΙΕΡΑ



ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΔΡΟΥ / YIORGOS OF KEDROS
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Yiannis Kolozis, Yorgos Kolozis

Ένα προσωπικό ταξίδι στον χρόνο, μέσα από τις ματιές δύο γενεών κινηματογραφιστών, στο νησί της Δονούσας από τα 70s έως σήμερα. Ο Γιώργος Κολόζης πηγαίνει για πρώτη φορά στη Δονούσα το 1972, όταν στο νησί δεν υπάρχει τουρισμός και ηλεκτρικό ρεύμα. Μένοντας μόνος στην παραλία του Κέδρου, αποκτά από τους ντόπιους το προσωνύμιο «Ο Γιώργος του Κέδρου». Ο θάνατός του, το 2009, οδηγεί τον γιο του Γιάννη να συνεχίσει το έργο του, ολοκληρώνοντας μια ιστορία στην οποία ο χρόνος αντιμετωπίζεται ως αναθεώρηση της παρούσας στιγμής. Παρουσία συντελεστών.

1/10/2020, 19:15, ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΕΙΟΥ



ΒΑΒΕΛ – ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ / BABEL – FROM SILENCE TO THE EXPLOSION
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Meletis Miras

Πολλά περισσότερα από ένα περιοδικό ή ένα φεστιβάλ, η θρυλική «Βαβέλ» δεν έμαθε απλά στο ελληνικό κοινό ότι τα κόμικς δεν είναι μόνο για παιδιά αλλά επηρέασε, από τις αρχές των 80s και για δυόμιση δεκαετίες, τον πολιτιστικό ιστό της χώρας μέσα από τα σύγχρονα ρεύματα σχεδιαστών, εικαστικών, μουσικών και λογοτεχνών που γνώρισε στο κοινό. Μια παρέα ανθρώπων, που με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για την 9η Τέχνη άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στην εγχώρια κουλτούρα πρωταγωνιστούν σε ένα πολύτιμο ντοκιμαντέρ, προορισμένο να θυμίσει στους παλιούς και να συστήσει στους νεώτερους. Παρουσία συντελεστών.

25/9/2020, 19:30, ΑΝΕΣΙΣ

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ Κ. / DAYS AND NIGHTS OF DIMITRA K.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Eva Stefani

Η Δήμητρα είναι εργάτρια του σεξ και επί χρόνια πρόεδρος του σωματείου της. Αγαπάει τη δουλειά της και υπήρξε ιδιοκτήτρια ενός από τα παλιότερα σπίτια της Αθήνας, γνωστό ως «Το μπορντέλο της Έλλης». Η ταινία αποτελεί το πορτρέτο της Δήμητρας καθώς η κάμερα την ακολουθεί στην καθημερινότητά της, πριν και μετά το κλείσιμο του πορνείου, το 2014. Μέσα από τη συνάντηση μαζί της ερχόμαστε αντιμέτωποι με ερωτήματα που αφορούν την επιθυμία, την εκμετάλλευση, το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, την πολιτική ορθότητα. H ταινία θα προβληθεί ως work in progress. Παρουσία συντελεστών.

30/9/2020, 19:15, ΤΡΙΑΝΟΝ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ – Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΡ / NIKOS KAROUZOS – POEMS ON THE TAPE RECORDER
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Yannis Karpouzis

Αριστερός και χριστιανός, ερημίτης και αλκοολικός, ο καταραμένος ποιητής Νίκος Καρούζος είναι η κεντρική φιγούρα ενός υβριδικού ντοκιμαντέρ το οποίο ακολουθεί μια διαδρομή απ’ το αθηναϊκό αστικό τοπίο μέχρι την εξορία στη Μακρόνησο και απ’ τη Στοκχόλμη μέχρι την Κρονστάνδη, παράλληλα με έναν ερευνητή που πραγματοποιεί ένα ταξίδι στον χρόνο με στόχο την αποκατάσταση της συλλογικής ανάμνησης του πιο υποτιμημένου ποιητή της Ελλάδας. Μια ιστορία για τη ζωή και τον θάνατο, την πιο ταραχώδη μεταπολεμική περίοδο της χώρας και τον ερχομό της άνοιξης.

30/9/2020, 19:15, ΑΘΗΝΑΙΑ

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ / THE FOURTH CHARACTER
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Katerina Patroni

Ο κύριος Παύλος διασχίζει την πόλη και αναλογίζεται το παρελθόν και όσα θα άλλαζε. Η Τίνα περιπλανιέται στους δρόμους και αναστοχάζεται το τηλεφώνημα που της καθόρισε τη ζωή. Ο νεαρός Παύλος μαζεύει σκουπίδια και ψέλνει, έχοντας βρει το νόημα της ύπαρξης στο Θεό. Μία πόλη που δέχεται τις ιστορίες των κατοίκων της και τις καθρεφτίζει στις όψεις της, σε ένα ντοκιμαντέρ εξομολογήσεων για την απώλεια, την ενοχή και την αναζήτηση της προσωπικής λύτρωσης. Παρουσία συντελεστών.

26/9/2020, 19:30, ΑΝΕΣΙΣ

ΔΕΜΕΝΟΙ / TIED
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Tassos Morfis

Ελλάδα, 2015. Ο αγώνας των 320 απλήρωτων ναυτικών της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, αποτυπώνεται μέσα από την αφήγηση του οικονομικού αξιωματικού Νίκου Παντελή ο οποίος πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις και αποκάλυψε το σκάνδαλο. Με πολλούς εγκλωβισμένους στα δεμένα καράβια της εταιρείας, στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας, και αποκλεισμένους από τα φώτα της δημοσιότητας, η κάμερα καταγράφει επί 7 μήνες την απέλπιδα προσπάθεια των εργαζομένων να εισπράξουν απλά τα δεδουλευμένα τους. Παρουσία συντελεστών.

24/9/2020, 19:45, ΤΡΙΑΝΟΝ

ΜΟΥΣΙΚΗ & ΦΙΛΜ

ΜΑΡΚΟΣ / MARKOS
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Nikos Skarentzos

 

Μια παρέα μουσικών ταξιδεύουν προς τη Σύρο, για να συμμετάσχουν σε ένα αφιέρωμα προς τιμήν του Μάρκου Βαμβακάρη. Ταυτόχρονα, συνθέτες, μουσικολόγοι και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, αναδεικνύουν την σημαντική μουσική κληρονομιά του στον 21ο αιώνα.

Ο Μάρκος, ο εμβληματικός μουσικός του 20ού αιώνα, ο πρωτοπόρος, ο πατριάρχης του Ρεμπέτικου, που καταφέρνει αυτή την θαυμαστή ενότητα του λαϊκού μας πολιτισμού: την μουσική, τον λόγο και την κίνηση. Η μεγαλύτερη όμως ένδειξη της σημασίας της μουσικής του κληρονομιάς, καταγράφεται όταν ο κινηματογραφικός φακός συναντά σύγχρονους καλλιτέχνες από διάφορα μουσικά είδη με τις απρόβλεπτες διασκευές των τραγουδιών του και τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Μάρκο και το έργο του.

28/9/2020, 19:30, ΑΘΗΝΑΙΑ
29/9/2020, 21:00, ΣΤΕΛΛΑ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ 

ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ / CANTO SI TÚ CANTAS
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Nikos Kornilios

Ο Γιάννης και ο Πάρις γιορτάζουν την Ημέρα των Νεκρών, και μέρα της επετείου τους, στο λατινοαμερικάνικο café-teatral τους: ένα σταυροδρόμι όπου συναντιούνται αγαπημένα πρόσωπα, μοναχικές υπάρξεις, παράξενοι ταξιδιώτες. Οι ιστορίες όλων μπλέκονται, το παρελθόν συναντά το παρόν, η μουσική και ο χορός μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και, καθώς πέφτει η νύχτα και η γιορτή κορυφώνεται μέχρι την έκσταση, το café γίνεται μια μικρή Κιβωτός, γεμάτη μνήμες, επιθυμίες και αποκαλύψεις. Με τη συμμετοχή 50 ηθοποιών, μουσικών και χορευτών, ο Νίκος Κορνήλιος παραδίδει την ελληνική ταινία-εκπληξη της χρονιάς: έναν διονυσιακό εορτασμό της κοινότητας και της ζωής ως ατέρμονου χορού με τη χαρά και τη λύπη. Παρουσία συντελεστών.

2/10/2020, 19:15, ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΕΙΟΥ

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΩΡΑ ΝΤΟΥΡΑΝΤ / IN THE STRANGE PURSUIT OF LAURA DURAND
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Dimitris Bavellas

Ο Αντώνης (Μάκης Παπαδημητρίου) και ο Χρήστος (Μιχάλης Σαράντης) είναι δύο άνεργοι φίλοι που συγκατοικούν σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. Εκτός από το σπίτι, οι δυο τους μοιράζονται και έναν πλατωνικό έρωτα για τη Λώρα Ντουράντ (Άννα Καλαϊτζίδου), μια μυθική πορνοστάρ των 90s, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και ξεκινούν προς αναζήτηση της Λώρα, σε μια ροκ εν ρολ Οδύσσεια (με Λωτοφάγους, Κύκλωπες και Πηνελόπες) όπου τα κινηματογραφικά κλισέ σταδιακά παρεμβαίνουν μέχρι, εν τέλει, να γίνουν οι πρωταγωνιστές της ιστορίας.Απολαυστικοί σε δεύτερους ρόλους οι Αλέξανδρος Λογοθέτης, Δάνης Κατρανίδης και Υβόννη Μαλτέζου.

26/9/2020, 19:30, ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΕΙΟΥ
2/10/2020, 19:30, ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

NO HEROES
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Yorgos Vitsaropoulos

Για την σεζόν 2018-19 η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (ΑΣΚΑ) Μαρούσι επιτρέπει σε ένα κινηματογραφικό συνεργείο να ακολουθήσει τις προπονήσεις, τους αγώνες και τις μετακινήσεις της. Τα μέλη της φροντίζουν, μέσα από συνεντεύξεις, να μας διαφωτίσουν σχετικά με το άθλημα, τις συνθήκες διεξαγωγής του στην Ελλάδα και την διάδραση τους με το αμαξίδιο, σε ένα ντοκιμαντέρ παρατήρησης των δυναμικών σχέσεων μεταξύ χώρου, σώματος και τεχνολογίας, στο πλαίσιο της ειδικής αθλητικής συνθήκης του μπάσκετ.

28/9/2020, 19:45, ΤΡΙΑΝΟΝ

ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΨΥΧΗΣ / SEVEN MINUTES OF SOUL
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Panos Vlachos

Στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξήχθησαν το 1896 στην Αθήνα, ο Σπύρος Λούης σημειώνει ένα από τα πιο θρυλικά κατορθώματα στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού, τερματίζοντας πρώτος στον επίσημο αγώνα του Μαραθωνίου. Πώς όμως ένας άσημος νεροκουβαλητής από το Μαρούσι, χωρίς προηγούμενη συμμετοχή σε κάποιον αθλητικό αγώνα, πέτυχε ένα τέτοιο ασύλληπτο ρεκόρ; Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την προσπάθεια του Πάνου Βλάχου να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο κατόρθωμα του Σπύρου Λούη, να δοκιμάσει τον ίδιο του τον εαυτό σε αυτές, αλλά και να ρίξει φως στον πιο αμφιλεγόμενο Μαραθώνιο μέχρι σήμερα. Παρουσία συντελεστών.

25/9/2020, 19:45, ΡΙΒΙΕΡΑ

Και φυσικά το δυναμικό και συναρπαστικό διαγωνιστικό τμήμα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, με χορηγό φετος τη Nespresso. Για την φετινή 26η διοργάνωση οι συμμετοχές ξεπέρασαν και τον περσινό αριθμό-ρεκόρ (311) φτάνοντας τις 342, γεγονός που αποδεικνύει ότι το ελληνικό σινεμά είναι παρόν και δραστήριο αλλά και ότι οι νέοι Έλληνες και οι νέες Ελληνίδες δημιουργοί εμπιστεύονται την παρουσία του έργου τους στις Νύχτες Πρεμιέρας και το κοινό τους.

Οι ελληνικές ταινίες μικρού μήκους θα προβάλλονται καθημερινά από Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στους θερινούς κινηματογράφους Αθηναία, Λαΐς, Αίγλη και Άνεσις. Συγκεκριμένα:

ΠΕΜΠΤΗ 24/9 - ΣΙΝΕ ΑΘΗΝΑΙΑ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Α’ (2020, 74’)

ΧΟΥΧΟΥ της Ζωής Σγουρού
MILKYWAY του Λευτέρη Γιαννακουδάκη
ALL YOU CAN EAT του Δημήτρη Αρμενάκη  
UTOPIA του Κώστα Νίκα
ΟΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΘΕΡΙΣΤΕΣ του Μίνωα Παπά
ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ των Βασίλη Λουλέ & Ομάδας μαθητών Ελληνικού Σχολείου του Vaihingen της Στουτγάρδης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/9 - ΣΙΝΕ ΑΘΗΝΑΙΑ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Β’ (2020, 98’)

ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΦΑΞ’ ΤΟ του Κυρηναίου Παπαδημάτου
UNDER του Βαγγέλη Μπέκα
STEFANOS ROKOS: NICK CAVE & THE BAD SEEDS’ NO MORE SHALL WE PART, 14 ΠΙΝΑΚΕΣ, 17 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ των Ρηνιώς Δραγασάκη και Αρασέλης Λαιμού
NORMAΛ του Νίκου Γκούλιου
ΑΕΝΑΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Παντελή Κουλουρίδη

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/9 - ΛΑΪΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Γ’ (2020, 90’)

PHÉLIA της Ελιας Καλογιάννη
SILENCE του Μελέτη Μοίρα
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΩΤ του Παναγιώτη Στεργιανού
HAPPY MOMENTS του Αλέξανδρου Ζαρμπή
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΟΖΙΚΛΑΙΡ του Κώστα Δημολίτσα

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9 - ΛΑΪΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Δ’ (2020, 83’)

THIS IS RIGHT; ZAK LIFE AND AFTER της Γεύης Δημητρακοπούλου
MADONNA F64.0 του Σταύρου Μαρκουλάκη
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ του Θανάση Τσιμπίνη
SWEAT της Βέρας Χοτζόγλου

ΔΕΥΤΕΡΑ 28/9 - ΛΑΪΣ ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Ε’ (2020, 96’)

ΧΑΝΣΕΛ της Βίβιαν Παπαγεωργίου
ΗΡΩ /HE.RO:/ του Αλέξη Κουκιά-Παντελή
ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΑΝ του Αλέξανδρου Σκούρα
OTRANTO των Ιώνιαν Μπισάι και Σωτήρη Τσίγκανου
DEAR JOEL του Θανάση Τρουμπούκη

ΤΡΙΤΗ 29/9 - ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΤ’ (2020, 92’)

ΑΝΘΟΛOΓΙΟ ΜΙΑΣ ΠΕΤΑΛΟYΔΑΣ του Κωστή Χαραμουντάνη
54 / Η ΤΥΦΛΗ ΧΕΛΩΝΑ ΚΙ Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ της Ισαβέλλας Μαργάρα
FIAT LUX του Γιώργου Κορακιανίτη
ΑΝΑΠΑΥΣΙΣ του Δημήτρη Παπαγιαννόπουλου
ΤΟ ΜΑΟΥΣ ΣΤΟΡΥ του Μιλτιάδη Χρηστίδη
MARE NOSTRUM του Δημήτρη Αναγνώστου

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/9 - ΣΙΝΕ ΑΝΕΣΙΣ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Ζ’ (2020, 93’)

ΒΟΥΤΙΑ του Θύμιου Μπακατάκη
PASHKA του Ολτιόν Λίπε
ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ της Δέσποινας Κούρτη
ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ της Αναστασίας Κρατίδη
BELLA της Θέλγιας Πετράκη

ΠΕΜΠΤΗ 01/10 - ΣΙΝΕ ΑΝΕΣΙΣ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Η’ (2020, 84’)

ROUTE-3 του Θανάση Νεοφώτιστου  
ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ του Χάρη Ραφτογιάννη
ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ του Νίκου Πάστρα
ΟΤΑΝ ΓΕΛΑΩ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ του Ντάνιελ Μπόλντα
ΣΕΒΑΡΑΜΠΕΣ του Τζώρτζη Κόντος
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ (ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ) της Ζακλίν Λέντζου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/10 - ΣΙΝΕ ΑΝΕΣΙΣ 19:30
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Θ’ (2020, 86’)

DAKAR του Στέλιου Μωραϊτίδη
ΤΕΡΜΑ του Δημήτρη Μουτσιάκα
GOADS της Ίριδας Μπαγλανέα
ΙΣΚΙΩΜΑ του Κώστα Γεραμπίνη
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ του Μάνου Παπαδάκη

Περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές του τμήματος μπορείτε να διαβάσετε εδώ.