«Σ όπως ΣΙΝΕΜΑ»: Το περιοδικό των Νυχτών Πρεμιέρας κυκλοφόρησε! - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
17:15
20/9

«Σ όπως ΣΙΝΕΜΑ»: Το περιοδικό των Νυχτών Πρεμιέρας κυκλοφόρησε!

Νομίζατε πως θα σας αφήναμε χωρίς έντυπο; Το τέταρτο τεύχος του Σ έφτασε και διανέμεται δωρεάν στις κινηματογραφικές αίθουσες του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!

Το τέταρτο τεύχος του περιοδικού Σ κυκλοφορεί ήδη στις αίθουσες Δαναός, Ιντεάλ, Άστορ, Odeon Όπερα και είναι γεμάτο Νύχτες Πρεμιέρας και ΣΙΝΕΜΑ!

- Οι ταινίες της χρονιάς! Από τον Σκορσέζε και την παρέα του μέχρι τον καθημερινό αγώνα μιας μελισσοκόμου, τον καλύτερο Αλμοδόβαρ που είδαμε τελευταία και τον Χρυσό Φοίνικα-έκπληξη, οι συντάκτες του περιοδικού επιλέγουν σαράντα συναρπαστικούς λόγους για να δει κανείς φέτος σινεμά!

 - Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα στα άδυτα της «Αποκάλυψης» μιλά για την αποστομωτική , κινηματογραφική επιστροφή του αριστουργήματός του, ο Μπονγκ Τζουν-χο εξηγεί τα Παράσιτα» του Χρυσού Φοίνικα, η Σελίν Σιαμά βάζει φωτιά με το κινηματογραφικό «πορτρέτο» της χρονιάς και οι σκηνοθέτες Κλέμπερ Μεντόνσα Φίλιου και Ζουλιάνο Ντορνέλες δυναμιτίζουν την οθόνη με τα «Γεράκια της Νύχτας». Διαβάστε τις συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τις ταινίες αποκλειστικά στο 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας!

- Όταν η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη γνώρισε την «Ευτυχία». Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Άγγελου Φραντζή, που εμπνέεται από τη συναρπαστική ζωή της πρωτοπόρου Ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, και το Σ τη συνάντησε για μία απολαυστική κουβέντα.

- Προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο, ο Πολωνός σκηνοθέτης Γέρζι Σκολιμόφσκι μας μιλά για τις «πολλές ζωές» του, λίγο πριν τον υποδεχθούμε στην Αθήνα την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου.

- «Αστικοί Μύθοι: Το Ανυπέρβλητο Σινεμά του Έντουαρντ Γιάνγκ» και «Το Ξύπνημα της Άνοιξης: Άγρια Άνθη του Τσεχικού Νέου Κύματος». Ένας από τους σπουδαιότερους Ασιάτες δημιουργούς του 20ού αιώνα και μία απαραίτητη συλλογή ταινιών που σημάδεψαν το σινεμά! Διαβάστε τα πάντα για τα δυο σημαντικά αφιερώματα των φετινών Νυχτών Πρεμιέρας, που αξίζει να απολαύσετε στο φυσικό τους χώρο.

- Ο Γιώργος Χαρωνίτης, πρώην εκδότης και διευθυντής του θρυλικού περιοδικού Jazz & Τζαζ, γράφει για τον Μάιλς Ντέιβις με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Miles Davis: Birth of the Cool».

- και πολλά ακόμη...

Αναζητήστε το νέο τεύχος του Σ, που διανέμεται δωρεάν στους χώρους του Φεστιβάλ (κινηματογραφικές αίθουσες και Γραφείο Τύπου) μέχρι εξαντλήσεως των τευχών. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!