Αν σε ακούσουν, θα σε κυνηγήσουν! Το νέο τρέιλερ του «Quiet Place» σπάει τη σιωπή - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:04
13/2

Αν σε ακούσουν, θα σε κυνηγήσουν! Το νέο τρέιλερ του «Quiet Place» σπάει τη σιωπή

Η Έμιλι Μπλαντ και ο Τζον Κρασίσνκι ζουν μια βωβή ζωή σε μια ταινία τρόμου, όπου ο κάθε περιττός ήχος στοιχίζει. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ζευγάρι στη ζωή, οι Τζον Κρασίνσκι και Έμιλι Μπλαντ ενώνουν τις δυνάμεις τους, πρωταγωνιστώντας σε μια νέα ταινία τρόμου όπου το μυστικό για την επιβίωση είναι η ησυχία. Ο Κρασίνσκι, που έγραψε και σκηνοθετεί το «A Quiet Place», απομακρύνεται για πρώτη φορά από το indie, κωμικό πεδίο δράσης του και δοκιμάζεται στο απαιτητικό είδος του τρόμου, βασιζόμενος σε μια έξυπνη ιδέα, καθώς σε αντίθεση με τις ταινίες δράσης, όπου πολλές φορές η φασαρία είναι το ζητούμενο, έχουμε δει πολλά horror στο παρελθόν που δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα χάρη στην έλλειψη θορύβου. 

Το σεναριακό εύρημα της ταινίας είναι πως μια οικογένεια που έχει να αντιμετωπίσει την ύπαρξη κακών πνευμάτων, αντιλαμβάνεται πως ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί από αυτά είναι να ζει κάτω από απόλυτη ησυχία. Το «κακό» δηλαδή ενεργοποιείται με το άκουσμα ενός ήχου, οπότε η τετραμελής οικογένεια, που ζει σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο δάσος, έχει μετατρέψει την καθημερινότητά της έτσι ώστε να κάνει τα πάντα ...ήσυχα.

Η Paramount έβγαλε το πρώτο τρέιλερ πριν από 2 μήνες περίπου, παίρνοντας ένα πολύ θετικό feedback από το κοινό, κάτι που συνέβη και στο χθεσινό νέο τρέιλερ που επέκτεινε το μικρό σποτ που προβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Δείτε το νέο, φρέσκο τρέιλερ, μαζί με το πρώτο και την αφίσα της ταινίας, που κυκλοφορεί την Κυριακή του Πάσχα, στις 8 Απριλίου, στη χώρα μας. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Αν σε ακούσουν, θα σε κυνηγήσουν! Το νέο τρέιλερ του «Quiet Place» σπάει τη σιωπή
  • Αν σε ακούσουν, θα σε κυνηγήσουν! Το νέο τρέιλερ του «Quiet Place» σπάει τη σιωπή