Ο Μπραντ Πιτ ψάχνει απαντήσεις στο διάστημα στο (εντυπωσιακότατο) «Ad Astra» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
1:01
19/7

Ο Μπραντ Πιτ ψάχνει απαντήσεις στο διάστημα στο (εντυπωσιακότατο) «Ad Astra»

Η ταινία του Τζέιμς Γκρέι, μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, θα «απογειωθεί» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Πριν δυο καλοκαίρια είχε γραφτεί η πρώτη είδηση για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Γκρέι («Two Lovers», «The Immigrant») η οποία θα πετούσε πέρα από την ατμόσφαιρα της γης σε μια αναζήτηση στο διάστημα. Το φιλόδοξο «Ad Astra», που μοιάζει με μία στοχαστική περιπέτεια προσωπικών αναζητήσεων, έκλεισε από νωρίς τους δυο πρωταγωνιστές του, Μπραντ Πιτ και Τόμι Λι Τζόουνς σε ρόλους γιου και πατέρα, και ενώ είχε προγραμματιστεί αρχικά για νωρίς το καλοκαίρι (με πιθανή πρεμιέρα στις Κάννες), τελικά μετατέθηκε για τον Σεπτέμβριο (με πρεμιέρα τελικά στη Βενετία). 

Ο Πιτ υποδύεται τον αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ που μετά από ατύχημα σε μια διαστημική αποστολή επιστρέφει στη γη όπου έχει ξεσπάσει ένα περίεργο φαινόμενο το οποίο προκαλεί διακοπές ρεύματος και αεροπορικά δυστυχήματα. Σύντομα ανακαλύπτει πως όλα αυτά συνδέονται με μια παλαιότερη αποστολή στην οποία είχε λάβει μέρος ο πατέρας του πριν από 16 χρόνια και ερευνούσε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Τους δυο πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Λιβ Τάιλερ, Ρουθ Νέγκα και Ντόναλντ Σάδερλαντ, και το παρακάτω, εντυπωσιακό σε εικόνες, αρκετά συγκινητικό τρέιλερ, αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.