Τρέιλερ «The Morning Show»: Άνιστον και Γουίδερσπουν σε «πρωινάδικη» τηλεοπτική μονομαχία - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:58
20/8

Τρέιλερ «The Morning Show»: Άνιστον και Γουίδερσπουν σε «πρωινάδικη» τηλεοπτική μονομαχία

Μία νέα τηλεοπτική σειρά σηματοδοτεί την επιστροφή της Άνιστον στη μικρή οθόνη μετά τα «Φιλαράκια».

Από τον Πάνο Γκένα

Η Ρις Γουίδερσπουν μετά την επιτυχία  του «Big, Little Lies» και η «βετεράνα» Τζένιφερ Άνιστον βρίσκουν τηλεοπτικό σπίτι στην Apple TV+ (διαβάστε περισσότερα στο άρθρο Το Χόλιγουντ κάτω από την (τηλεοπτική) μηλιά: Η Apple ανακοινώνει τη νέα streaming πλατφόρμα AppleTV+) , με μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα κρυφοκοιτάξει στα παρασκήνια της μικρής οθόνης και μάλιστα στις εκπομπές πρωινής ζώνης. Μαζί τους και ο Στιβ Καρέλ, ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη εφτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από το «The Office».

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, η σειρά θα προσφέρει «μια κοντινή ματιά στις ζωές των ανθρώπων που βοηθούν την Αμερική να ξυπνά το πρωί, εξερευνώντας τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και οι άνδρες που βρίσκονται πίσω από αυτή την καθημερινή τηλεοπτική τελετουργία». Η σειρά θα τιτλοφορείται «The Morning Show» και αποτελεί μία από τις ναυαρχίδες της Apple TV+ στον πόλεμο των streaming υπηρεσιών. Η Apple έχει προπαραγγείλει ήδη δυο σεζόν της σειράς με εκτελεστικό παραγωγό τον Τζέι Κάρσον του «House of Cards», ενώ ο δημοσιογράφος του CNN Μπράιαν Στέλτερ θα είναι ειδικός σύμβουλος και το βιβλίο του «Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV», που εκδόθηκε το 2013, θα χρησιμοποιηθεί ως βασική πηγή.

Μετά τα Netflix, Amazon Prime, Disney+, η Apple βάζει πόδι στο τηλεοπτικό τερέν που φιλοξενεί ενδιαφέροντες δημιουργικούς αγώνες τα τελευταία χρόνια. Πέρα από τη σειρά των Γουίδερσπουν-Άνιστον, η εταιρεία έχει ανακοινώσει ένα επιχειρηματικό πλάνο για επενδύσεις στις παραγωγές της μικρής οθόνης που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Όσο για τις δυο πρωταγωνίστριες του «The Morning Show», αξίζει να θυμίσουμε πως στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στα «Φιλαράκια», με τη Γουίδερσπουν να υποδύεται σε ρόλο γκεστ την αδελφή της Ρέιτσελ-Άνιστον.