Η Τζανέλ Μονέ αλλάζει το παρελθόν των αφροαμερικανών στο νέο τρέιλερ του «Antebellum» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:51
21/5

Η Τζανέλ Μονέ αλλάζει το παρελθόν των αφροαμερικανών στο νέο τρέιλερ του «Antebellum»

Με τους παραγωγούς των «Get Out» και «Us» να ετοιμάζονται για άλλη μια επιτυχία στο είδος του τρόμου, το νέο τρέιλερ του «Antebellum» διασαφηνίζει κάπως την πλοκή του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Μια πετυχημένη συγγραφέας πέφτει θύμα απαγωγής επιστρέφοντας σπίτι της και όταν ξυπνά βρίσκεται κάπου στο παρελθόν, συγκεκριμένα είναι σκλάβα κάπου στον αμερικανικό νότο πριν την περίοδο του Εμφυλίου. Έχει όντως ταξιδέψει στο χρόνο; Ήταν πάντα στο παρελθόν και σκέφτεται ένα καλύτερο μέλλον; ΄Η μήπως απλά ονειρεύεται μια προσωπική εκδίκηση για τα αιματηρά χρόνια της σκλαβιάς των αφροαμερικανών; 

Λίγο πριν κλείσουν τα πάντα, τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, το κρυπτικό τρέιλερ του «Antebellum» φρόντισε να μην αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή του, στην οποία ποντάρει αρκετά μαζί με τη δυναμική φιγούρα της Τζανέλ Μονέ που τον Φεβρουάριο χόρεψε κανονικά όλο το Dolby Theatre στην έναρξη της απονομής των Όσκαρ. Η Lionsgate μετέφερε την ταινία από τον Απρίλιο στον Αύγουστο καθώς δεν ήθελε να την «παρκάρει» απευθείας σε πλατφόρμες, θεωρώντάς την ως δυναμικό χαρτί για τις αίθουσες, όποτε αυτές ανοίξουν. 

 Η ταινία έχει από πισω της ένα ισχυρό team παραγωγών που αναμένεται να της δώσει την απαραίτητη ώθηση όταν έρθει η ώρα για την κυκλοφορία της στις αίθουσες. Πρόκειται για τους Ρέι Μάνσφιλντ και Σον ΜακΚιτρικ που βρίσκονταν από τις ταινίες του Τζόρνταν Πιλ («Get Out» και «Us») όπως και το «BlacKkKlansman» του Σπάικ Λι. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει το ανερχόμενο δίδυμο Τζέραρντ Μπους και Κρίστοφερ Ρενζ. 

Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χθες (το βλέπετε παρακάτω) ξεκαθαρίζει κάπως τα πράγματα σε σχέση με το ταξίδι στο χρόνο της ηρώιδας τρέιλερ. Η ταινία έχει προς το παρόν ημερομηνία κυκλοφορίας στις ΗΠΑ την 21η Αυγούστου.