Τρέιλερ «At Eternity's Gate»: Γουίλεμ Νταφόε και Μαντς Μίκελσεν στη βιογραφία του Βίνσεντ Βαν Γκογκ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:20
6/9

Τρέιλερ «At Eternity's Gate»: Γουίλεμ Νταφόε και Μαντς Μίκελσεν στη βιογραφία του Βίνσεντ Βαν Γκογκ

Μετά τον Ζαν Μισέλ Μπασκιά, τον Ρεϊνάλντο Αρένας και τον Ζαν-Ντομινίκ Μπομπί, ο Τζούλιαν Σνάμπελ καταπιάνεται με τη ζωή μιας άλλης μεγάλης προσωπικότητας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Απομακρυσμένος από την κινηματογραφική επικαιρότητα για αρκετά χρόνια, καθώς η τελευταία ταίνια του προβλήθηκε το 2010, ο νεοϋορκέζος Τζούλιαν Σνάμπελ επιστρέφει φέτος στο αγαπημένο του θέμα, τη βιογραφία δηλαδή ενός καλλιτέχνη. Τη μοναδική φορά που έφυγε από το είδος, στη «Miral», η υποδοχή της ταινίας μόνο θερμή δεν ήταν, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα στις πρώτες κριτικές που έρχονται από τη Βενετία και αφορούν το «At Eternity's Gate», ένα φιλμ που εξερευνά στιγμές από τη ζωή του Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Με πρωταγωνιστή τον χαμελαίοντα Γουίλεμ Νταφόε, το «At Eternity's Gate» θα είναι μια επιλογή από τα όσα είδε και δημιούργησε ο Βαν Γκογκ, βασισμένη στα δικά του γράμματα, ιστορίες που έχουν επιβεβαιωθεί, κάποιες ανέκδοτες αλλά και μερικές εντελώς επινοημένες. Δίπλα στον Νταφόε, ο Όσκαρ Άιζακ θα υποδυθεί τον Πολ Γκογκέν ενώ 2 παλιοί συνεργάτες του Σνάμπελ ξαναβρίσκονται μαζί του, οι Ματιέ Αμαλρίκ και Εμανουέλ Σενιέ, πρωταγωνιστές στην ταινία του «Το Σκάφανδρο και η Πεταλούδα» (2007).

Σε συνέχεια της πρεμιέρα της ταινίας, κυκλοφόρησαν το τρέιλερ και δυο κλιπ από αυτήν, ένα με τον Νταφόε να κοιτά την κάμερα να απευθύνεται (ως Βαν Γκογκ) στο κοινό και ένα με διάλογο των Βαν Γκογκ - Γκογκέν. Δείτε τα παρακάτω, μαζί με την αφίσα την ταινίας!