Ο Ζακ Γαλιφιανάκης παίρνει τους δρόμους στο τρέιλερ του «Between Two Ferns: Η Ταινία» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:05
4/9

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης παίρνει τους δρόμους στο τρέιλερ του «Between Two Ferns: Η Ταινία»

Μία από τις πιο ξεκαρδιστικές ιδέες του Funny or Die, το «Between Two Ferns» με οικοδεσπότη τον Ζακ Γαλιφιανάκη κάνει ντεμπούτο μεγάλου μήκους στο Netflix.

Από τον Πάνο Γκένα

Από το 2008 υπάρχει ένα talk show που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα. Όπως κι ο παρουσιαστής του άλλωστε. Με ελάχιστα επεισόδια μέσα στη δεκαετία (μόλις 21) ο ανατρεπτικός Ζακ Γαλιφιανάκης και οι διάσημοι καλεσμένοι του έχουν προσφέρει viral στιγμές γέλιου ισορροπώντας απολαυστικά άβολες σιωπές με απρόσμενο, ατακαδόρικο χιούμορ. Και όλα αυτά ανάμεσα στο πιο λιτό και ταυτόχρονα σουρεάλ σκηνικό, δυο φτέρες.

Κι αν οι φτέρες ή ο συμπαθέστατος οικοδεσπότης σας έχουν λείψει, σε λίγες εβδομάδες η ταινία «Between Two Ferns» έρχεται στο Netflix (20 Σεπτεμβρίου). Μετά από μία καταστροφική συνέντευξη με τον Μάθιου Μακόναχι, ο Γαλιφιανάκης παίρνει τους δρόμους και σύμφωνα με την αρκετά meta σύνοψη: 

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης ονειρευόταν πάντα να γίνει διάσημος. Όταν ο Γουίλ Φέρελ ανακάλυψε το τηλεοπτικό σόου Between Two Ferns και το ανέβασε στο Funny Or Die, ο Ζακ έγινε viral περίγελος. Τώρα ο Ζακ και το συνεργείο του ετοιμάζουν ένα road trip για να συγκεντρώσουν συνεντεύξεις από περίοπτους celebrities και να αποκαταστήσουν τη φήμη του.

Κάπου ανάμεσα στην πραγματικότητα, το «Wayne’s World» και το «Anchorman»(!), η ταινία «Between Two Ferns» σε σκηνοθεσία του συν-δημιουργού του σόου Σκοτ Άκερμαν φαίνεται πως έχει βρει μία κατάλληλη ιδέα για να εξυπηρετήσει τη φόρμα της εκπομπής. Διάσημοι ηθοποιοί που θα σταθούν απέναντι από τον Ζακ (και δίπλα στις φτέρες του) είναι οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μπρι Λάρσον, Τζον Χαμ, Πίτερ Ντίνκλατζ, Κιάνου Ριβς, Πολ Ραντ, ενώ αναμένουμε και cameo εκπλήξεις.

Καθίστε αναπαυτικά και πατήστε play.