Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου «Big Little Lies» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:26
6/4

Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου «Big Little Lies»

Η υπερεπιτυχημένη, λαμπερή «θηλυκή εταιρεία» της σειράς του ΗΒΟ ξεκίνησε γυρίσματα για νέα «μυστικά και ψέματα». 

Από τον Πάνο Γκένα

Η γυναικοπαρέα του ΗΒΟ ξεκίνησε επισήμως τα γυρίσματα της νέας σεζόν «Big Little Lies» και οι πρωταγωνίστριες Λόρα Ντερν, Ριζ Γουίδερσπουν, Ζόι Κράβιτς, Σέιλιν Γούντλεϊ το γιόρτασαν ανεβάζοντας φωτογραφίες στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram.

Το «Big Little Lies»  σε σκηνοθεσία Ζαν Μαρκ Βαλέ ήταν ένα από τα καλύτερα δείγματα τηλεόρασης το 2017, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τις ποικίλλες συζητήσεις που συνόδευσαν το περιεχόμενο και την ερμηνευτική ποιότητα της πρωταγωνιστικής τετράδας, και επισφραγίστηκε με 8 βραβεία Emmy (συμπεριλαμβανομένων της Καλύτερης Μίνι Σειράς και Α' Γυναικείου για τη Νικόλ Κίντμαν), αλλά και βραβεύσεις σε Χρυσές Σφαίρες, Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών, Critic's Choice κ.α.

Μετά την ανανέωση των συμβολαίων το καστ επιστρέφει σύσσωμο στο Μόντερεϊ για μία δεύτερη βόλτα, και υποδέχεται τη Μέριλ Στριπ (στο ρόλο της Μέρι Λουίζ Ράιτ - πεθεράς της Νικόλ Κίντμαν) και τη σπουδαία, βραβευμένη με Όσκαρ, Άντρεα Άρνολντ («Fish Tank», «American Honey»), στη σκηνοθεσία των καινούργιων 7 επεισοδίων. Ο παραγωγός Ντέιβιντ Κέλι και η συγγραφέας του βιβλίου Λίαν Μοριάρτι υπογράφουν τα σενάρια του δεύτερου κύκλου, βασισμένα σε μία ιδέα της Μοριάρτι, μιας και η πρώτη σεζόν ολοκλήρωσε το περιεχόμενο του βιβλίου της.

«Η Μαντλίν και η Ρενάτα γύρισαν» ("Madeline and Renata are back. #BLL2"), έγραψε η Ντερν «Πρώτη μερα στο γύρισμα με την Μέριλ και τα αγαπημένα "μου" παιδιά», σχολίασε η Κίντμαν, και όλοι ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα. Η νέα σεζόν «Big Little Lies» αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

 

 

First day on the set with Meryl and “my” darling boys! #BigLittleLies

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

 

 

Madeline and Renata are back. #BLL2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ lauradern στις 19 Μάρ, 2018 στις 6:04 μμ PDT

 

 

JANES BACK. #letsdothis #BLL2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη shailene woodley (@shailenewoodley) στις 15 Μάρ, 2018 στις 6:54 μμ PDT

 

 

Bonnie’s. Back. #BLL2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) στις 15 Μάρ, 2018 στις 6:05 μμ PDT