Κάνουμε πρόωρα Χριστούγεννα με το τρέιλερ του «Black Christmas» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:15
6/9

Κάνουμε πρόωρα Χριστούγεννα με το τρέιλερ του «Black Christmas»

Μετά την αναβίωση του «Halloween», η Blumhouse ετοιμάζεται φέτος να αναστήσει έναν ακόμη κλασικό horror τίτλο. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η Universal και η Blumhouse συνεχίζουν την πολύ καλή συνεργασία που έχουν τα τελευταία χρόνια, ξαναπιάνοντας το κλασικό θρίλερ «Black Christmas». Η ταινία του 1974, σκηνοθετημένη από τον Μπομπ Κλαρκ (που αργότερα γύρισε μια από τις διασημότερες οικογενειακές χριστουγεννιάτικες ταινίες στις ΗΠΑ, το «A Christmas Story») παρακολουθήσε την ιστορία μιας ομάδας γυναικών σε πανεπιστημιακή αδελφότητα που βλέπει τα μέλη της να πέφτουν θύματα ενός άγνωστου δράστη.

Εμπνευσμένο από τον αστικό μύθο «The Babysitter and the Man Upstairs», το φιλμ του Κλαρκ τοποθετείται χρονικά ως το φιλμ που ξεκίνησε το είδος του slasher, το οποίο εκτοξεύτηκε λίγα χρόνια αργότερα ξεκινώντας από το «Halloween» του Τζον Κάρπεντερ. Το ριμέικ θα υπογράψει η Σοφία Τακάλ («Always Shine») ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται οι Ίμοτζεν Πουτς («Green Room»), Άλεϊς Σάνον, Μπρίτανι Ο' Γκρέιντι και Λίλι Ντόνοχιου. Θα είναι το δεύτερο ριμέικ που γίνεται στην ταινία, μετά το αιματοβαμμένο του 2006 που δεν είχε ανάλογη επιτυχία. 

Η Blumhouse ευελπιστεί να επαναλάβει με αυτό τον τρόπο την τεράστια επιτυχία που είχε πέρυσι το νέο «Halloween» και έχει προγραμματίσει το ριμέικ του «Black Christmas» για τις 13 Δεκεμβρίου. Να δούμε λοιπόν αν θα καταφέρει να στοιχειώσει τα Χριστούγεννά μας. 

Τρέιλερ και αφίσα παρακάτω: