12:41
16/5

Το μέλλον είναι πάλι εδώ! Πρώτο τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο του «Black Mirror»

Πρώτη γεύση για τρεις νέες ιστορίες της δημοφιλούς σειράς, στην κλασική πλέον φόρμα, χωρίς παρεμβάσεις του θεατή όπως έγινε πριν μερικούς μήνες στο «Bandersnatch».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Is this a bad time? You seem distracted». 

Με αυτό το tweet ξύπνησαν οι χιλιάδες ακόλουθοι του «Black Mirror» που έσπαγε τη σιγή πολλών μηνών και προετοίμαζε το κοινό για μια ανακοίνωση εντός λίγων ωρών. Όντως αυτό συνέβη, με το Netflix να δίνει χθες στη δημοσιότητα το τρέιλερ του 5ου κύκλου της σειράς αυτοτελών επεισοδίων του Τσάρλι Μπρούκερ που σχολιάζει εύστοχα την αμηχανία που προκύπτει από την άμεση σχέση ανθρώπου-τεχνολογίας, μέσω μικρών ιστοριών που συνήθως λαμβάνουν χώρα στο κοντινό μέλλον. 

Ο 5ος κύκλος είχε ουσιαστικά ως πρόλογο το «Bandersnatch», το επεισόδιο-πείραμα που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο με τον θεατή να κάνει επιλογές μέσα στο επεισόδιο καθορίζοντας την κατάληξή του. Τώρα, η σειρά επιστρέφει στην προ-Netflix φόρμα, καθώς ο κύκλος θα έχει μόλις 3 επεισόδια, όσα είχε και όταν ξεκίνησε στο βρετανικό Channel 4 πριν χρόνια. 

Η Μάιλι Σάιρους, ο Άντονι Μακί, ο Τόφερ Γκρέις και ο Άντριου Σκοτ είναι τα πιο γνωστά ονόματα ηθοποιών που θα δούμε στον κύκλο, με τις συνόψεις των ξεχωριστών ιστοριών να μην αποκαλύπτονται ακριβώς, αλλά το τρέιλερ δίνει αρκετές σκηνές ώστε να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις. 

Το Netflix θα ανεβάσει τα επεισόδια στην πλατφόρμά του στις 5 Ιουνίου. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ: