Ο Chucky επιστρέφει δριμύτερος στο τρέιλερ του νέου «Child's Play» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
9:29
18/4

Ο Chucky επιστρέφει δριμύτερος στο τρέιλερ του νέου «Child's Play»

Μετά από επτά ταινίες και δεκάδες θύματα, η MGM επιστρέφει στο αυθεντικό φιλμ του 1988 αναπτύσσοντας μια νέα εκδοχή του. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Όσοι δεν παρακολουθούν τη σειρά ταινιών της «Κούκλας του Σατανά», του γνωστού Chucky, θα ορκίζονταν πως η είδηση για ένα ριμείκ της πρώτης ταινίας δεν είναι κάποιο καινούριο νέο. Βλέπετε, ο Chucky δεν έφυγε ποτέ από την κινηματογραφική επικαιρότητα καθώς από το 1988 ως και πέρυσι έχουν γυριστεί συνολικά 7 ταινίες στις οποίες τρομοκρατεί παιδιά και μεγάλους. Όλες οι ταινίες είναι γραμμένες από τον «πατέρα» της κούκλας, τον Ντον Μαντσίνι, που από ένα σημείο και έπειτα ανέλαβε και τη σκηνοθεσία, στοχεύοντας σε ένα περισσότερο κωμικό σύμπαν. Καμία όμως δεν αποτελούσε ριμέικ της πρώτης και τώρα ήρθε η ώρα να συμβεί και αυτό.

Η MGM, που βρίσκονταν πίσω από το ξεκίνημα του franchise έδωσε το ελεύθερο στους παραγωγούς του «Ιt», Ντέιβιντ Κάτζενμπεργκ και Σεθ Γκρέιαμ-Σμιθ να βρουν τη φόρμουλα που θέλουν, μαζί με τον Λαρς Κέβμπεργκ («Polaroid») που ανέλαβε τη σκηνοθεσία. Πρωταγωνιστές της «Κούκλας» θα είναι οι Όμπρεϊ Πλάζα («Ingrid Goes West») και Μπράιαν Ταϊρί Χένρι («Atlanta»), ενώ η «φωνή» του Τσάκι θα μας έρθει από έναν γαλαξία..far, far away, με τον Μαρκ Χάμιλ να αναλαμβάνει το ρόλο.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που θα δούμε μια ταινία του franchise στην οποία δεν θα εμπλέκεται ο Μαντσίνι. Η λογική λέει πως η νέα «Κούκλα του Σατανά» θα προσανατολίζεται σε ένα στιλ που φέρνει σε κάτι ανάμεσα στο «Stranger Things» και το «It», μια ομάδα παιδιών δηλαδή που αφήνουν στην άκρη την ανεμελιά της ηλικίας τους για να αντιμετωπίσουν μια μεταφυσική δύναμη, πετυχημένη συνταγή όπως αποδείχθηκε στους προαναφερθέντες τίτλους.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν λίγο και μας δίνει μια γερή γεύση για το περιεχόμενο του νέου Chucky, που διατηρεί το όνομά του αν και πλέον αγκαλιάζει τις νέες τεχνολογίες και έρχεται σπίτι μας με συνοδεία app. 

Δείτε το τρέιλερ για την ταινία που  κατά ...σατανική σύμπτωση κυκλοφορεί στις ΗΠΑ την ίδια μέρα με αυτή του «Toy Story 4»!