Μικρός αλλά δελεαστικός ο ρόλος του Penguin στο νέο «Batman» σύμφωνα με τον Κόλιν Φάρελ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:52
19/5

Μικρός αλλά δελεαστικός ο ρόλος του Penguin στο νέο «Batman» σύμφωνα με τον Κόλιν Φάρελ

Η λήξη του lockdown θα ξαναφέρει το συνεργείο του Ματ Ριβς κοντά για τη συνέχεια των γυρισμάτων της νέας περιπέτειας του Σκοτεινού Ιππότη και ο Κόλιν Φάρελ «δεν μπορεί να περιμένει».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

«Δεν μπορείς να έχεις τον Batman χωρίς αντίζηλο. Θα έχουμε μία γκαλερί απείθαρχων», είχε δηλώσει παλιότερα ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς για τον φιλόδοξο «The Batman» που ετοιμάζει, ξαναβάζοντάς μας στη Γκόθαμ το 2021. Όντως ο σκηνοθέτης διάλεξε τους Πολ Ντέινο ως Γρίφο και Κόλιν Φάρελ ως Πιγκουίνο και πιθανά να έχει κι άλλους μέσα στο γκρουπ όσων εχθρεύονται τον Σκοτεινό Ιππότη.

Τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν προς το παρόν και ο Φάρελ δεν είχε προλάβει ακόμη να μπει στο team, με τον ίδιο να εκφράζει την ανυπομονησία του σε πρόσφατη συνέντευξη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο του αλλά και για την αγάπη που έχει για την εκδοχή του Τιμ Μπέρτον στο σύμπαν της Γκόθαμ. «Θυμάμαι πως ως παιδί έβλεπα πολύ συχνά στην τηλεόραση τη σειρά με τον Άνταμ Γουέστ. Αργότερα, στα εφηβικά μου χρόνια είδα τις ταινίες του Μπέρτον και τις αγάπησα». 

Ο Φάρελ δεν έχει κάποιο παρελθόν με το σύμπαν της DC (αντιθέτως είχε το ρόλο του villain στο «Daredevil» της Marvel) πέρα από το ότι ήταν βασικός υποψήφιος για το ρόλο του Batman σε μια ταινία που τελικά δεν έγινε ποτέ, το «Batman/Superman» του Βόλφγκανγκ Πέτερσεν. Τώρα περιμένει την επανέναρξη των γυρισμάτων της ταινίας του Ριβς για να δουλέψει με τον χαρακτήρα του. «Η δημιουργία και η αισθητική του χαρακτήρα είναι πολύ διασκεδαστική και γι΄αυτό περιμένω να ξαναρχίσουμε ώστε να την εξερευνήσω. Αν και δεν έχω να κάνω πολλά, έχω περιορισμένο χρόνο μέστα στην ταινία. Υπάρχουν όμως κάποιες πολύ δελεαστικές σκηνές για μένα και περιμένω να τις γυρίσουμε. Όλα στη νέα ταινία μοιάζουν αυθεντικές και ενδιαφέρουσες ιδέες, αλλά τα πρόλαβα μόνο στην αρχή και τώρα νιώθω τον ενθουσιασμό της επιστροφής.»

Κορονοϊού επιτρέποντος, η ταινία έχει προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου 2021.