Μία αγνώριστη Νικόλ Κίντμαν στο πρώτο τρέιλερ του «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:16
17/10

Μία αγνώριστη Νικόλ Κίντμαν στο πρώτο τρέιλερ του «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα

Μία από τις καλύτερες ηθοποιούς της εποχής μας συναντά μία από τις πιο υποσχόμενες νέες δημιουργούς σε ένα ιδιαίτερο αστυνομικό θρίλερ.

Από τον Πάνο Γκένα

Το 2015 η Καρίν Κουσάμα σκηνοθέτησε το «The Invitation», ένα αγωνιώδες, ευρηματικό θρίλερ «δωματίου» και εξασφάλισε δικαιολογημένα την προσοχή μας. Το επόμενο βήμα της λοιπόν, συναντά τη Νικόλ Κίντμαν, που έχει αποδείξει πολλάκις πως της αρέσει να ρισκάρει ερμηνευτικά με indie δημιουργούς, στο «Destroyer», ταινία που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ του Τορόντο.

Το Vanity Fair είχε εξασφαλίσει πρόσφατα την πρώτη φωτογραφία και η Νικόλ Κίντμαν εμφανίζεται εντελώς απαλλαγμένη από οποιαδήποτε γκλάμουρ υποψία. Στο «Destroyer» υποδύεται την ντετέκτιβ Έριν Μπελ, μία γυναίκα κουρασμένη από την αγωνία και το στρες της δουλειάς που θα κληθεί να αντιμετωπίσει προσωπικούς δαίμονες, όταν αναλαμβάνει μία νέα υπόθεση δολοφονίας που μοιάζει όμως με μία προηγούμενη, οδυνηρή ανάμνηση. «Γνωρίζαμε από την αρχή πως θέλαμε να μοιάζει με μία μεσήλικη γυναίκα με παρελθόν που το φοράει στο πρόσωπό της», δήλωσε η Κουσάμα στο Vanity Fair σχετικά με τη μεταμόρφωση της Κίντμαν. «Ένα πρόσωπο που έχει κουραστεί από τον ήλιο, τη στέρηση ύπνου, το άγχος και την οργή».

Η ταινία, ένα «σύγχρονο, τραχύ νουάρ» σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ του Τορόντο, τοποθετείται στο Λος Άντζελες και η σκηνοθέτης την περιγράφει ως μία μελέτη χαρακτήρων που έχει την αμφίεση ενός αστυνομικού θρίλερ. «Επικεντρωνόμαστε σε χαρακτήρες που δεν είναι εγκληματικοί εγκέφαλοι, αλλά περιθωριακοί κάτοικοι μιας αμερικανικής κοινωνίας. Ωστόσο, εξακολουθούν να διατηρούν την ελπίδα ότι θα χτυπήσουν το σύστημα».

Στο «Destroyer», πέρα από τη Νικόλ Κίντμαν, πρωταγωνιστούν οι Σεμπαστιαν Σταν («Εγώ, η Τόνια»), Μπράντλεϊ Γουίτφορντ («Τρέξε!»), Τατιάνα Μασλάνι («Orphan Black»), και η επίσημη ημερομηνία εξόδου είναι η «οσκαρική» 25 Δεκεμβρίου 2018. Δείτε παρακάτω το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Μία αγνώριστη Νικόλ Κίντμαν στο πρώτο τρέιλερ του «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα
  • Μία αγνώριστη Νικόλ Κίντμαν στο πρώτο τρέιλερ του «Destroyer» της Καρίν Κουσάμα