Οι σκηνοθέτες του «Bad Boys for Life» και ο Έντι Μέρφι ετοιμάζονται για τον νέο «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:49
21/1

Οι σκηνοθέτες του «Bad Boys for Life» και ο Έντι Μέρφι ετοιμάζονται για τον νέο «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς»

Μετά τον «Πρίγκιπα της Ζαμούντα», ο Μέρφι σε συναργασία με το Netflix θα ξαναβγάλει στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς τον Άξελ Φόλεϊ, 25 χρόνια μετά το κλείσιμο της πετυχημένης τριλογίας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Έντι Μέρφι μπήκε για τα καλά ξανά στο παιχνίδι της παραγωγής, καθώς αναμένεται να επιστρέψει ως Άξελ Φόλεϊ, αστυνομικός του Ντιτρόιτ που βρέθηκε στο Μπέβερλι Χιλς για να εξερευνήσει το φόνο ενός συνεργάτη του. Η αστυνομική ταινία του 1984, που αναμείγνυε ομαλά την κωμωδία με τη δράση, είχε 2 συνέχειες τα επόμενα χρόνια οι οποίες δε μπόρεσαν να τη φτάσουν κριτικά και εμπορικά, με αποτέλεσμα το φιλμ του 1994 να θεωρείται το τέλος αυτού του franchise.

To 2013, ο Μέρφι προσπάθησε να επαναφέρει την ιστορία και να τη μετατρέψει σε τηλεοπτική σειρά, με τον γιο του ήρωά του να παίρνει τον κεντρικό ρόλο, όμως τα κακά σενάρια που πήρε στα χέρια του και λοιπά προβλήματα της παραγωγής ματαίωσαν το project πριν καν προβληθεί κάποιο επεισόδιο. Τώρα, έχοντας πάρει φόρα με την επιτυχία του «Dolemite Is my Name», τη συνέχεια του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα» , τη συμφωνία με το Netflix για comedy show και τη guest επιστροφή στο «Saturday Night Live» για πρώτη φορά μετά το 1984, ο Μέρφι θα ξαναπιάσει το τέταρτο φιλμ της σειράς από άλλη βάση. 

Το Netflix πήρε τα δικαιώματα από την Paramount για τη δημιουργία του τέταρτου φιλμ, συνεχίζοντας μια καλή συνεργασία που έχει αναπτύξει με το στούντιο (έχουν γυρίσει ουσιαστικά μαζί τα «Cloverfield: God Particle» και «Annihilation») και πλέον αναζητείται σκηνοθέτης. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα μπορεί να μην αναζητείται για πολύ, καθώς οι Βέλγοι Αντίλ Ελ Αρμπί και Μπιλάλ Φαλάχ φαίνεται πως θα αναλάβουν το project. Οι δυο τους συνεργάστηκαν με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ στο «Bad Boys for Life» και τα απρόσμενα καλά νούμερα της ταινίας το πρώτο σαββατοκύριακο δείχνουν πως δε θα τελειώσει σύντομα η συνεργασία τους με τον παραγωγό.

«Όλοι μας ρωτούν τελευταία αν θα κάνουμε το "Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς". Ο Τζέρι μας ρώτησε αν μπορούμε αλλά νομίζουμε πως περίμενε για σιγουριά τα νούμερα του "Bad Boys" καθώς αυτή ήταν η πρώτη μας ταινία στο Χόλιγουντ. Ευτυχώς έγινε επιτυχία, οπότε πιθανά θα προχωρήσουμε. Μιλήσαμε και με τον Έντι Μέρφι 2 φορές και μας συμπάθησε. Έχει και αυτός το momentum του τώρα, οπότε θα πρέπει να το προχωρήσουμε σύντομα» δήλωσαν οι 2 σκηνοθέτες στο Collider.

Το ίδιο πάνω-κάτω έχει πει και ο Μέρφι, πως η ταινία δηλαδή θα γυριστεί αμέσως μόλις τελειώσει με το  «Coming 2 America», δηλαδή λίαν συντόμως.