Finale is Coming! Το «Game of Thrones» θα «παίξει» τον Απρίλιο 2019 - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:19
14/11

Finale is Coming! Το «Game of Thrones» θα «παίξει» τον Απρίλιο 2019

Το ΗΒΟ ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία έναρξης του φινάλε «Game of Thrones».

Από τον Πάνο Γκένα

Κάθε μάχη.
Κάθε προδοσία.
Κάθε ρίσκο.
Κάθε θυσία.
Κάθε θάνατος.
Όλα για τον Θρόνο.

Τα παραπάνω συνοδεύουν το ποστ του ΗΒΟ, με το οποίο ανακοίνωσε πλέον κι επισήμως την πρεμιέρα του 8ου (και τελευταίου) κύκλου «Game of Thrones» για τον Απρίλιο 2019. Για τους θαυμαστές της σειράς η ανακοίνωση δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, αφού η Μέισι Γουίλιαμς (Άρια Σταρκ) μας είχε προϊδεάσει για την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου ήδη από τον Ιανουάριο.

Η τελευταία σεζόν «Game of Thrones» έρχεται με έξι μόλις επεισόδια, οπότε αν η πρεμιέρα οριστεί για την τελευταία Κυριακή του Απρίλη (28/4) και δεν υπάρξει διάλειμμα μεταξύ των προβολών, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί 2 Ιουνίου.

Αυτό δεν σημαίνει πως το συνδρομητικό κανάλι θα αφήσει ήσυχο το Γουέστερος.Το ΗΒΟ προγραμματίζει τηλεοπτικά πρίκουελ και συγκεκριμένα ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν και η σεναριογράφος του «Kingsman» Τζέιν Γκόλντμαν, θα αναλάβουν να μας ταξιδέψουν χιλιάδες χρόνια πίσω με τη Ναόμι Γουότς να έχει κλείσει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Από τα τρομακτικά μυστικά της Ιστορίας του Γουέστερος μέχρι την πραγματική προέλευση των White Walkers, τα μυστήρια της ανατολής και τους Starks των θρύλων, η ιστορία δεν είναι αυτή που νομίζουμε.

Τι θα συμβεί λοιπόν στα τελευταία επεισόδια; Ο Κιτ Χάρινγκτον και ο Πίτερ Ντίνκλατζ έχουν κάνει δηλώσεις, όπως «Δεν είναι σίγουρο πως θα σας αρέσει» και «Ο θάνατος είναι μία μεγαλειώδης έξοδος» αντίστοιχα. Το σίγουρο είναι πως σε λίγους μήνες θα τα ξέρουμε όλα, Τζον Σνόου!