Ρομπότ-εξολοθρευτές COVID-19 στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πλατώ - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:45
22/5

Ρομπότ-εξολοθρευτές COVID-19 στα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πλατώ

Σε μια εξέλιξη που θα ενθουσιάσει τους θιασώτες της επιστημονικής φαντασίας και θα εξεγείρει τους συνωμοσιολόγους, ρομπότ...ιοσκοτώστρες θα αρχίσουν να «προσλαμβάνονται» από στούντιο σ' όλον τον κόσμο.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

Είμαστε σίγουροι; Κάπως έτσι δεν ξεκινούν μερικές μυριάδες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας;! Είναι το, ομολογουμένως διεστραμμένο, όνειρο του σινεφίλ η στιγμή που τα ρομπότ θα κάνουν «το βήμα» και η αυτοσυντήρησή τους θα τους πει αντί να σκοτώνουν ιούς να τους εξαπολύουν.

Πέρα από την πλάκα (...), και με δεδομένο ότι θα αλλάξουν πολλά και για καιρό στο τρόπο της παραγωγής, η Xenex Disinfection Services, η εταιρεία κατασκευής των απολυμαντικών ρομπότ (που ήδη χρησιμοποιούνται ευρέως σε νοσοκομεία), έχει χτυπήσει τέτοιο τζάκποτ, που οι συνωμοσιολόγοι θα μείνουν άγρυπνοι προσπαθώντας να το ταιριάξουν σ' όλη την ιστορία που μας βρήκε.

Ο Xenex «ιοσκοτώστρας» είναι ένα, για την ώρα, αλάνθαστο ρομπότ που περνάει όλα τα τεστ λειτουργίας και μπορεί να καθαρίζει δεκάδες δωμάτια σε μια μέρα καθιστώντας ασφαλείς χώρους εργασίας, διαμονής και διαβίωσης. Είναι σαφές ότι τα στούντιο, προκειμένου να καλύψουν τα υγειονομικά κριτήρια που έχουν τεθεί (και θα τεθούν στο επόμενο διάστημα) θα χρειαστούν τον Xenex να κάνει τη...βρώμικη δουλειά. Η αποτελεσμάτικότητά του είναι 99.99% καταστροφή του νέου ιού, μέσα σε δύο λεπτά. Go Xenex!

H τιμή του θα κυμαίνεται περί τα 125.000 δολάρια ή θα μπορεί και να ενοικιάζεται κατά περίπτωση. Ήδη το «Blue Bloods» του CBS με τον Τομ Σέλεκ έχει δείξει ενδιαφέρον, με την εταιρεία να πλησιάζει ήδη τους μεγιστάνες (Netflix, Amazon, Sony), που σιγά-σιγά έχουν μπει σε διαδικασία επανεκκίνησης.

Άντε, με το καλό, να σημειώσουμε και την ημερομηνία να τη δώσουν οι επιζώντες σ' εκείνους που στο μέλλον θα έρθουν από το...μέλλον να αλλάξουν την ιστορία που μόλις διαβάσατε.