Η Εμίλια Κλαρκ βαρέθηκε τις ερωτήσεις για τη γύμνια του GoT: «Οι άνθρωποι γ@μιουντ@ι για ευχαρίστηση» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
11:41
23/11

Η Εμίλια Κλαρκ βαρέθηκε τις ερωτήσεις για τη γύμνια του GoT: «Οι άνθρωποι γ@μιουντ@ι για ευχαρίστηση»

Η μητέρα των Δράκων, έβγαλε φωτιές σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό.

Από τον Πάνο Γκένα

Από την αρχή του «Game of Thrones» έξι χρόνια πριν, μέχρι το επερχόμενο «Solo: A Star Wars Story», η Εμίλια Κλαρκ μέσα από τις επιλογές και τις δηλώσεις της παραμένει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση ηθοποιού, που χαίρεται απενεοχοποιημένα τη δουλειά της, χωρίς να ντρέπεται να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Για όλους όσους διαμαρτύρονται λοιπόν για τις γυμνές, προκλητικές σκηνές του «Game of Thrones», όσο κι αν έχουν περιοριστεί σχετικά τα τελευταία χρόνια, η «Ντενέρις» δήλωσε στο Harper’s Bazaar ότι έχει «μπουχτίσει» με τις αντιδράσεις θεατών και κριτικών που αντιλαμβάνονται ως άχρηστο το γυμνό της σειράς.

«Με ενοχλούν πραγματικά αυτές οι παρατηρήσεις πλέον. Υπάρχει κόσμος που λέει ότι τα νούμερα των πορνογραφικών sites μειώνονται όταν προβάλλεται το "Game of Thrones". Είδατε το "The Handmaid's Tale"; Έκλαψα όταν τελείωσε, γιατί ήθελα κι άλλο. Υπάρχει κι εκεί σεξ και γυμνό. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι πολλές σειρές δείχνουν ένα αληθινό κομμάτι της ζωής των ανθρώπων, όπως είναι η αναπαραγωγή. Ναι, οι άνθρωποι γ@μιουντ@ι για ευχαρίστηση (people f*ck for pleasure) - είναι μέρος της ζωής».

Συμπληρώνοντας τα παραπάνω η Κλαρκ είχε δηλώσει στο ELLE πως «σχολιάζεται πολύ αρνητικά το ότι έχω κάνει γυμνές σκηνές και σκηνές σεξ. Αυτό από μόνο του είναι αντι-φεμινιστικό. Γυναίκες που μισούν άλλες γυναίκες, αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι ενοχλητικό, και γι' αυτό είναι θαυμάσιο όταν έχω την ευκαιρία να γυρίσω μια τέτοια σκηνή. Είναι σαν να λέω "Ορίστε!"».

Η Εμίλια Κλαρκ αναμένει τα γυρίσματα της επόμενης και τελευταίας σεζόν «Game of Thrones», που λογικά θα κυκλοφορήσει τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.