Τρέιλερ «Halloween Kills»: Ο Μάικ Μάγιερς επιστρέφει αυτό το Halloween - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:47
21/9

Τρέιλερ «Halloween Kills»: Ο Μάικ Μάγιερς επιστρέφει αυτό το Halloween

Τίποτα δεν σταματά τον Μάικ Μάγιερς. Ούτε η πανδημία! Το σίκουελ του προ τριετίας «Halloween» είναι έτοιμο και θα σας ρωτήσει «trick or treat?» τον επόμενο μήνα.

Από τον Πάνο Γκένα

Η μεγάλη επιτυχία της συνέχειας-reboot του «Halloween» δια χειρός Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν δεν άφησε ασυγκίνητη την εταιρία παραγωγής και έτσι ο Μάικλ Μάγιερς θα ξαναστοιχειώσει τις οθόνες και την ζωή της Λόρι Στρόουντ για δυο ακόμη ταινίες: τα «Halloween Kills» και «Halloween Ends» που θα κυκλοφορήσουν Οκτώβριο του 2021 και του 2022 αντίστοιχα.

Όλο το δημιουργικό team της προηγούμενης ταινίας επιστρέφει. Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζούντι Γκριρ και Άντι Μάτιτσακ ως τρεις γενιές της οικογένειας Στρόουντ θα είναι πάλι εκεί, Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν και Ντάνι ΜακΜπράιντ βρίσκονται πίσω από την κάμερα για να συνεχίσουν τον θρύλο του Μάικλ Μάγιερς

Στην πορεία προέκυψαν προσθήκες που ανεβάσαν τη νοσταλγία των fans σε δυσθεώρητα ύψη, όπως αυτή της Κάιλ Ρίτσαρντς που υποδύονταν τη μικρή Λίντσεϊ Γουάλας στο πρώτο φιλμ του 1978 (ενώ για το ρόλο του επίσης μικρού Τόμι Ντόιλ από το ίδιο φιλμ επιλέχθηκε ο Άντονι Μάικλ Χολ) και της Νάνσι Στίβενς στο ρόλο της νοσοκόμας Μάριον. 

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν το ξέσπασμα της πανδημίας και η ταινία περιμένει υπομονετικά την έξοδό της: «Ζυγίζοντας τις επιλογές μας, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε την κυκλοφορία της για έναν χρόνο. Πέρα από την παραδοσιακή διανομή της ταινίας, η Universal ήρθε σε συμφωνία για IMAX προβολές σε όλο τον κόσμο. Έχουμε τον χρόνο πλέον να ολοκληρώσουμε την ταινία με την ποιότητα που αξίζουν οι fans μας. Παράλληλα έχουμε ξεκινήσει και την προ-παραγωγή για το Halloween Ends» ανέφερε το γράμμα που υπογράφουν οι Γκριν και Κάρπεντερ. 

Ο Κάρπεντερ έχει δει ήδη την ταινία και στο panel του Fantasia 2020 σχολίασε πως «είναι πραγματικά το απόλυτο slasher. Θεέ μου, με συναρπάζει όσο σκέφτομαι πόσο τέλειο είναι. Ο Ντέιβιντ έκανε εξαιρετική δουλειά, ανυπομονω να το δείτε.»

Μέχρι τον Οκτώβριο, δείτε το τρέιλερ!