Πρόωρο «Halloween»: Η Universal διοργανώνει το Σάββατο ένα παγκόσμιο watch party της ταινίας του 2018 - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:37
14/5

Πρόωρο «Halloween»: Η Universal διοργανώνει το Σάββατο ένα παγκόσμιο watch party της ταινίας του 2018

Έχετε στο σπίτι την πετυχημένη συνέχεια της κλασικής ταινίας του Τζον Κάρπεντερ; Δείτε την το βράδυ του Σαββάτου και συντονιστείτε στο Twitter. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Τα watch parties μπορεί να μην προσφέρουν κάποιου είδους εναλλακτικό έσοδο στα μεγάλα στούντιο, είναι όμως μια καλή ευκαιρία διατήρησης του ενδιαφέροντος του κοινού στους μη κινηματογραφικούς καιρούς που διανύουμε. Τα ξεκίνησαν σιγά σιγά μικρές εταιρίες παραγωγής και πλέον σειρά έχουν πάρει τα μεγάλα στούντιο, με τη Universal να προμοτάρει παλιότερες ταινίες της δημιουργώντας μια μεγάλη virtual παρέα η οποία συνομιλεί με τους πρωταγωνιστές των. 

Το στούντιο ξεκίνησε τα watch parties με το εφηβικό «Pitch Perfect» και συνεχίζει αυτό το Σάββατο με το «Halloween» του 2018, την πολύ πετυχημένη συνέχεια της κλασικής ταινίας του Τζον Κάρπεντερ. Το στούντιο ζητά από το κοινό να ξεκινήσει να βλέπει την ταινία το βράδυ του Σαββάτου (22:45 ελληνική ώρα, μια χαρά) και παράλληλα να συντονιστεί στο Twitter όπου θα σχολιάζουν οι Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τζον Κάρπεντερ, Τζέισον Μπλαμ και άλλοι στο hashtag #HalloweenAtHome.

Το στούντιο μάλιστα φαίνεται πως θέλει να κάνει θεσμό τα σαββατιάτικα watch parties και ανακοίνωσε από τώρα πως τα 2 επόμενα Σάββατα θα προβληθούν με παρόμοιο τρόπο τα «Apollo 13» και «Breakfast Club». 

Παρακάτω οι λεπτομέρειες για αυτό το Σάββατο.