«The One With the Reunion»: Τα «Φιλαράκια» θα ξαναβρεθούν μαζί μετά από 16 χρόνια - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:40
24/2

«The One With the Reunion»: Τα «Φιλαράκια» θα ξαναβρεθούν μαζί μετά από 16 χρόνια

Μετά τη Warner, σειρά είχαν οι ηθοποιοί του δημοφιλούς sitcom να ανακοινώσουν το ωριαίο special reunion που θα τους κάνει κατά πολύ πλουσιότερους.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η Τζένιφερ Άνιστον άνοιξε λογαριασμό στο Instagram και το έριξε με την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε καθώς σε αυτή βρίσκεται όλη η γνωστή εξάδα, ο Μάθιου Πέρι  συνάντησε την Κόρτνεϊ Κοξ και το κοινοποίησε μιλώντας σαν τον Τσάντλερ, οι υπόλοιποι βρίσκονταν περισσότερο από όσο συνήθως διαμηνύοντας πως παραμένουν φίλοι. Δεν ήταν δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος πως εδώ και μήνες «μύριζε» κάποιου είδους επιστροφή για τους συντελεστές της σειράς «Friends», για την οποία έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά το HBO Max και προφανώς πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση.

Τελικά το δίκτυο θα δώσει άλλα 20 εκ. δολάρια (τι ψυχή έχουν μπροστά στα 460 που έδωσε για να πάρει τη σειρά από το Netflix;) για την παραγωγή ενός ωριαίου show, όπου οι 6 ηθοποιοί, μαζί με τους δημιουργούς της σειράς, θα βρεθούν ξανά στο θρυλικό Stage 24 της Warner στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, εκεί όπου γυρίστηκε η σειρά. Η απόφαση αυτή ήταν μάλλον το τελικό αποτέλεσμα πολύμηνων διαπραγματεύσεων, καθώς οι παραγωγοί της σειράς Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν δήλωναν κατηγορηματικά ακόμη και πρόσφατα ότι αποκλείουν κάθε περίπτωση συνέχειας ή reboot, γι' αυτό οι 2 πλευρές κατέληξαν σε μία νοσταλγική ώρα όπου οι 6 ήρωες της σειράς θα θυμηθούν τα παλιά. Το HBO Max είναι μάλλον ευχαριστημένο, θεωρώντας πως η συνάντηση αυτή θα συνοδευτεί από ένα δυναμικό virality που θα λειτυοργήσει υπέρ της πλατφόρμας αλλά και της ίδιας της σειράς, που τον τελευταίο χρόνο με όλη αυτή την κουβέντα σημείωσε τρελές αυξήσεις ακόμη και στις φυσικές πωλήσεις (DVD και Blu-Ray). 

 Οι 6 πρωταγωνιστές διαπραγματεύτηκαν ομαδικά την αμοιβή τους (διαιρέστε τα 20 εκατομμύρια δια του 6 για να βρείτε το ποσό που θα πάρει ο καθένας), κάτι που είχαν κάνει και την εποχή που η σειρά μεσουρανούσε φτάνοντας για πρώτη φορά στο απίστευτο ποσό του ενός εκατομμυρίου ανά επεισόδιο για τον καθένα στους τελευταίους κύκλους. Ήδη όποιος από τους 6 ποστάρει κάτι για το reunion, η ανάρτηση κοινοποιείται με απίστευτες ταχύτητες σε λίγα λέπτα, οπότε μόνο και μόνο γι΄αυτό το HBO Max αντιλαμβάνεται πως τα λεφτά του θα πιάσουν τόπο και η σειρά θα είναι ένα από τα δυνατά ατού της πλατφόρμας, όπως ακριβώς είναι και για το Netflix τα τελευταία χρόνια.

Όλα αυτά θα συμβούν το Μάιο.