Ο Χένρι Κάβιλ δε θέλει να εγκαταλείψει τον «Superman» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:34
20/11

Ο Χένρι Κάβιλ δε θέλει να εγκαταλείψει τον «Superman»

Αν και οι Warner/DC δεν έχουν προγραμματίσει κάτι για τον γνωστό υπερήρωα, ο ηθοποιός που τον υποδύεται δηλώνει πως είναι πιθανό στο μέλλον να τον ξαναδούμε με την κόκκινη κάπα. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Το «Man of Steel» του 2013 είχε σκοπό να αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα στην κινηματογραφική ιστορία του πολυαγαπημένου υπερήρωα, αλλά και μια προετοιμασία για τη μεγάλη του συνάντηση με τον Batman σε μια ταινία τελικά που πήγε αυτο το ξεκίνημα προς τα κάτω. Αυτή είναι άλλωστε η γενική εικόνα που υποστηρίζουν πολλοί σήμερα, ακόμη και ο ίδιος ο Χένρι Κάβιλ που υποδύθηκε τον Superman, πως δηλαδή συμμετείχε σε τρεις ταινίες αυτή τη δεκαετία (η τρίτη ήταν το «Justice League») που ήταν χειρότερες από τις προηγούμενές της, αναγκάζοντας Warner και DC να επανασχεδιάσουν την όλη τους προσέγγιση στο σύμπαν.

«Το "Batman v Superman" ήταν κυρίως μια ταινία για τον Batman, έχοντας σκοτεινά στοιχεία που ταιριάζουν σε μια ταινία του Batman, ενώ το "Justice League" απλά δε λειτούργησε» είπε ο Κάβιλ που βλέπει πλέον τη Warner να επενδύει πάλι στον κόσμο των υπερηρώων, καθώς ετοιμάζει τη δεύτερη «Wonder Woman», το σίκουελ του «Aquaman» και φυσικά ένα νέο και φιλόδοξο «Batman». 

«Δε σκοπεύω κάτσω ήσυχα στην άκρη όσο γίνονται όλα αυτά. Δεν έχω εγκαταλείψει το ρόλο. Πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά ακόμη στον Superman. Αρκετές ιστορίες και πολύ βάθος στην τιμιότητα του χαρακτήρα που υπάρχει μέσα στα κόμικ και δεν έχει περάσει ακόμη στις ταινίες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα» είπε ο Κάβιλ ολοκληρώνοντας με ένα «θα δείτε» σε ό,τι αφορά το μέλλον του κάτω από την κόκκινη κάπα. Θα δούμε λοιπόν.