Αυτοκίνητα, όπλα και γενικώς παραλήρημα στο τελικό τρέιλερ του «Hobbs and Shaw» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:58
1/7

Αυτοκίνητα, όπλα και γενικώς παραλήρημα στο τελικό τρέιλερ του «Hobbs and Shaw»

Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ και Ίντρις Έλμπα ετοιμάζονται για εξωπραγματική δράση στο spin-off της γνωστής σειράς ταινιών «Fast & Furious».

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Η σειρά ταινιών «Fast & Furious» συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της και πέρα από τις περιπέτειες της γνωστής ομάδας, ήρθε η ώρα για το πρώτο spin-off. Το «Hobbs and Shaw» θα ποντάρει πάνω στη χημεία που είχαν ο Ντουέιν Τζόνσον με τον Τζέισον Στέιθαμ ως ντετέκτιβ Λουκ Χομπς και εγκέφαλος ληστειών Ντέκαρντ Σόου αντίστοιχα. 

Η Universal προσπάθησε από την πέμπτη ταινία, εκεί όπου εμφανίστηκε ο Τζόνσον, και έπειτα να του δημιουργήσει τη δική του ξεχωριστή ταινία, πέρα από την πορεία της σειράς ταινιών. Στο πρόσφατο «The Fate of the Furious» οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν σε μια απολαυστική κόντρα, ειδικά μέσα στον χώρο της φυλακής, που αμέσως αποτυπώθηκε σε δεκάδες memes, με το στούντιο να αντιλαμβάνεται άμεσα το θησαυρό που είχε στα χέρια του. 

Δεν άργησε λοιπόν η είδηση για το «Hobbs and Shaw», το οποίο δεν ακυρώνει άλλες ταινίες «Fast & Furious» αλλά σκοπεύει να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Οι δυο τους όμως δε φτάνουν και το σενάριο που έγραψε ο δημιουργός της σειράς Κρις Μόργκαν, περιλαμβάνει και έναν villain που χρειάζεται κάποιο γνωστό όνομα για να τον στηρίξει. Το όνομα βρέθηκε και είναι του Ίντρις Έλμπα, ο οποίος συμφώνησε για το ρόλο το περασμένο καλοκαίρι. 

Ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της ταινίας στις ΗΠΑ, ήρθε αυτό το σαββατοκύριακο και το τελικό τρέιλερ, μς τη φράση του Τζόνσον «we 're gonna need more cars and guns» να δίνει το στίγμα για όσα έχουμε να δούμε. Στο πανηγύρι δράσης συμμετέχουν επίσης οι Βανέσα Κέρμπι και Έιζα Γκονζάλεζ αλλά και η Έλεν Μίρεν ως μητέρα του Τζέισον Στέιθαμ! Η ταινία, που θα σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Λιτς («Deadpool 2») θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 29 Αυγούστου.  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Αυτοκίνητα, όπλα και γενικώς παραλήρημα στο τελικό τρέιλερ του «Hobbs and Shaw»
  • Αυτοκίνητα, όπλα και γενικώς παραλήρημα στο τελικό τρέιλερ του «Hobbs and Shaw»
  • Αυτοκίνητα, όπλα και γενικώς παραλήρημα στο τελικό τρέιλερ του «Hobbs and Shaw»