Τρέιλερ: Η Τζόντι Φόστερ διοικεί το «Hotel Artemis» και περιθάλπει εγκληματίες - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:23
17/4

Τρέιλερ: Η Τζόντι Φόστερ διοικεί το «Hotel Artemis» και περιθάλπει εγκληματίες

Πέντε χρόνια μετά το «Elysium», η βραβευμένη με δυο Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Από τον Πάνο Γκένα

Πορείες, διαδηλώσεις κι ένα Λος Άντζελες του κοντινού μέλλοντος στις φλόγες. Από την άλλη στο «αποκλειστικά για μέλη» Ξενοδοχείο Artemis, υπάρχει θέση για όλα τα «καλά παιδιά». 

Η Τζόντι Φόστερ μαζί με ένα καστ γνωστών ονομάτων, όπως οι Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Στέρλινγκ Μπράουν, Ζάκαρι Κουίντο, Σοφία Μπουτέλα, Ντέιβ Μπαουτίστα κ.α. είναι οι ένοικοι του «Hotel Artemis» και η αλήθεια είναι πως δεν θέλετε να τους πάτε κόντρα. Σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντριου Πιρς (σεναριογράφου του «Iron Man 3»), το θρίλερ αγωνίας «Hotel Artemis» επιστρέφει τη Τζόντι Φόστερ μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τις κινηματογραφικές αίθουσες. Στο ρόλο της Νοσοκόμας, θέτει τους δικούς της κανόνες και δεν επιτρέπει βία, όπλα και φονικά στους διαδρόμους του Ξενοδοχείου της.

Να σημειώσουμε πως η τελευταία εμφάνιση της Τζόντι μπορεί να ήταν στην ταινία του Νιλ Μπλούμκαμπ, αλλά από το 2013 είχε επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία, τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη. Η Φόστερ ήταν πίσω από το επεισόδιο «Arkangel» του δημοφιλούς «Black Mirror», το «Chapter 22» του «House of Cards», δυο επεισόδια του «Orange Is the New Black», αλλά και του κινηματογραφικού «Money Monster» (Το Παιχνίδι του Χρήματος) με τους Τζούλια Ρόμπερτς, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Όσο για το «Hotel Artemis», μπρεί η ιδέα να σας θυμίζει τις ταινίες «John Wick», αλλά το τρέιλερ καλοδέχεται όποιον θεατή επιθυμεί να κάνει check-in. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου 2018 στην Αμερική.