Η Τζένιφερ Λόρενς παλεύει με μεταπολεμικά τραύματα για λογαριασμό της ανεξάρτητης A24 - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
8:53
23/4

Η Τζένιφερ Λόρενς παλεύει με μεταπολεμικά τραύματα για λογαριασμό της ανεξάρτητης A24

Ένα χρόνο περίπου μετά το «Red Sparrow», η Τζένιφερ Λόρενς μεταμορφώνεται σε αμερικανίδα στρατιώτη για τις ανάγκες της νέας της ταινίας. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Έχει περάσει παραπάνω από ένας χρόνος από τη στιγμή που η Τζένιφερ Λόρενς πρωταγωνιστούσε στο «Red Sparrow», το κατασκοπικό θρίλερ που ήταν και η τελευταία της δουλειά ως τώρα. Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για το νέο project που συμμετέχει, μια ταινία για την ανεξάρτητη, φιλόδοξη εταιρία παραγωγής και διανομής A24 («Moonlight», «Hereditary») που θα σκηνοθετήσει η Λίλα Νέτζμπαουερ, η οποία δραστηριοποιείται ως τώρα στο χώρο του θεάτρου και αυτό θα είναι το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Το Collider έδωσε χθες λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για το ατιτλοφόρητο ακόμη φιλμ, το οποίο θα έχει ως θέμα τη δύσκολη μετάβαση μιας αμερικανίδας στρατιώτη που γυρνά από το Αφγανιστάν με έναν τραυματισμό στο κεφάλι και μάχεται για ένα νέο ξεκίνημα πίσω στην πατρίδα της. Σύμφωνα με το σάιτ, η Λόρενς θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχοντας πλάι της τον Μπράιαν Ταϊρί Χένρι («Atlanta», «Widows»).

Η Λόρενς έψαχνε εδώ και καιρό μια ταινία που να σχετίζεται με τον πόλεμο και τις συνέπειές του στους ανθρώπους, καθώς στο παρελθόν είχε συνδεθεί με την απόπειρα του Στίβεν Σπίλμπεργκ να μετατρέψει σε ταινάι της ζωή της πολεμικής φωτορεπόρτερ Λίνσεϊ Αντάριο, κάτι που τελικά δεν προχώρησε. Παράλληλα, η Νέτζμπαουερ, που θα σκηνοθετήσει το φιλμ, έδωσε τα διαπιστευτήριά της πέρυσι στο Μπρόντγουεϊ σκηνοθετώντας το έργο του Κένεθ Λόνεργκαν «The Waverly Gallery», με τους Ελέν Μέι και Λούκας Χετζ στους βασικούς ρόλους. Δείτε παρακάτω μια συνέντευξή της.