Ρέιφ Φάινς Vs Ρασπούτιν στο αυστηρώς ακατάλληλο τρέιλερ «The King's Man» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
12:02
30/8

Ρέιφ Φάινς Vs Ρασπούτιν στο αυστηρώς ακατάλληλο τρέιλερ «The King's Man»

Ο Μάθιου Βον ταξιδεύει στο χρόνο και αναζητά τις απαρχές του βρετανικού franchise υπερ-πρακτόρων.

Από τον Πάνο Γκένα

Μέχρι να δούμε το «No Time to Die», λίγη βρετανική δράση ακόμα...

Το 2017 η ταινία «Golden Circle» εκτόξευσε κι άλλο την αξία του πρώτου «Kingsman», αν και ποτέ δεν έφτασε στα επίπεδά του, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για ένα τρίτο μέρος που είχε προσδιοριστεί χρονικά για το τέλος του 2019. Ο σκηνοθέτης των ταινιών, Μάθιου Βον, φαίνεται όμως πως έχει βρει σε αυτό το «σπίτι» των πρακτόρων που ακολουθουν την βρετανική παράδοση, τη δική του ζεστασιά με αποτέλεσμα να θέλει να το μεγαλώσει.

Πέρα από το τρίτο μέρος λοιπόν, ο Βον είχε εκφράσει την επιθυμία του να αναπτύξει ένα αφηγηματικό σύμπαν «Kingsmen», που θα ακολουθεί την ιστορία του οίκου σε διάφορες εποχές, είτε με τη μορφή ανεξάρτητων ταινιών είτε με τη μορφή τηλεοπτικής σειράς. Και να που το «The King's Man», πρίκουελ που διαδραματίζεται στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο είναι έτοιμο με πρωταγωνιστές τον Ρέιφ Φάινς και τον ανερχόμενο Χάρις Ντίκινσον - πρωταγωνιστή των «Beach Rats» και «Postcards from London».

Η ταινία αποτελεί την πρώτη του franchise μετά τη συγχώνευση Fox-Disney, χωρίς ωστόσο η εμπλοκή της δεύτερης να επιφέρει λιγότερη βία στο φιλμ, όπως αποκαλύπτει και το αυτηρώς ακατάλληλο τρέιλερ. Σύμφωνα με τις πρώτες λεπτομέρειες της πλοκής θα μάθουμε περισσότερα για την προέλευση της ιδιαίτερης ανεξάρτητης κατασκοπικής υπηρεσίας, που ξεκίνησε  στις αρχές του 20ού αιώνα. Για τον Φάινς αυτή θα είναι μια επιστροφή στο είδος της κατασκοπικής περιπέτειας, καθώς συμμετέχει και στις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ («Skyfall», «Spectre»), ενώ οι Ρις Ίφανς, Τζέμα Άρτερτον και Ντζιμόν Χουνσού συμπληρώνουν το πρωταγωνιστικό καστ.

Το «The King's Man» είχε αρχική ημερομηνία τον Νοέμβριο 2019, αργότερα μεταφέρθηκε  για 14 Φεβρουαρίου 2020 και εν μέσω πανδημίας (μέχρι στιγμής) έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο 2021.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Ρέιφ Φάινς Vs Ρασπούτιν στο αυστηρώς ακατάλληλο τρέιλερ «The King's Man»
  • Ρέιφ Φάινς Vs Ρασπούτιν στο αυστηρώς ακατάλληλο τρέιλερ «The King's Man»