Κλείστε τα smartphones! Τρέιλερ για το «Dangerous Book for Boys» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
16:02
21/2

Κλείστε τα smartphones! Τρέιλερ για το «Dangerous Book for Boys»

Ένα βιβλίο για ανήσυχα μυαλά μετατρέπεται σε σειρά 6 επεισοδίων με παραγωγό τον Μπράιαν Κράνστον. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Τα παιδιά της περιπέτειας, των ποδηλάτων και της εξερεύνησης έχουν αναβιώσει τελευταία στο τηλεοπτικό τοπίο, ειδικότερα μετά την προβολή του «Stranger Things», με μια σημαντική παράμετρο. Οι ιστορίες τους γίνονται σε παρελθοντικό χρόνο, κυρίως στη δεκαετία του 80 όπου οι πειρασμοί της σημερινής τεχνολογίας δεν υπήρχαν.

Ξεπερνώντας αυτή τη ρετρό σύμβαση, ο σκηνοθέτης Γκρεγκ Μότολα («Superbad», «Paul») πήρε ένα γνωστό βρετανικό βιβλίο, το «The Dangerous Book for Boys» που σύμφωνα με τη περιγραφή του απευθύνεται σε αγόρια «από 8 ως 80 ετών», και το μετέτρεψε σε μια σειρά 6 επεισοδίων που διαδραματίζεται στο σήμερα. Ήρωες είναι μια παρέα αγοριών που ξοδεύουν τις ώρες τους σε smartphones, tablets και βιντεοπαιχνίδια μέχρι που ανακαλύπτουν το ομώνυμο βιβλίο και η ζωή τους αλλάζει.

Το βιβλίο είναι η κληρονομιά που έχει αφήσει πίσω του ο πατέρας ενός παιδιού και συστήνει έναν κόσμο φαντασίας μέσα από περιγραφές που ξεκινούν από μάχες του παρελθόντος και καταλήγουν σε ιστορίες από το διάστημα. Ο Κράνστον είχε πάρει, μέσω της εταιρίας παραγωγής που έχει, τα δικαιώματα του βιβλίου το 2014 και τελικά μετά απο 4 χρόνια είναι έτοιμος να παρουσιάσει το τελικό αποτέλεσμα μέσω του δικτύου του Amazon που ανέλαβε χρέη συμπαραγωγού.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της σειράς που θα είναι διαθέσιμη από τις 30 Μαρτίου.