Όλοι είναι ύποπτοι! Ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακρίνει ένα θαυμάσιο καστ στο τελικό τρέιλερ «Knives Out» - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
10:12
29/10

Όλοι είναι ύποπτοι! Ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακρίνει ένα θαυμάσιο καστ στο τελικό τρέιλερ «Knives Out»

Εμπνευσμένο από τη λογοτεχνική παράδοση της Άγκαθα Κρίστι, το νέο φιλμ του Ράιαν Τζόνσον (και το πρώτο μετά την επαφή του με τον γαλαξία του «Star Wars») τον φέρνει ξανά στο είδος του murder mystery.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Ο Ράιαν Τζόνσον έφυγε προσωρινά σαν φίλος από το σύμπαν του «Star Wars» με το «Last Jedi» να αποτελεί ίσως την πιο αμφιλεγόμενη ταινία της saga, βάζοντας τους θαυμαστές σε μια σειρά αμέτρητων καυγάδων. Πριν προχωρήσει στη φημολογούμενη τριλογία που θα αναλάβει (σε αντίθεση με την παραίτηση των Μπένιοφ και Βάις), επιστρέφει στις βάσεις του καθώς ετοίμασε ένα murder mystery που διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και εμπνέεται από τα βιβλία της Άγκαθα Κρίστι.

Ο Τζόνσον θυμίζουμε πως έγινε γνωστός παγκοσμίως το 2005 με το «Brick», ένα πρωτότυπο neo-noir βασισμένο σε κλασικά φιλμ του είδους. Τώρα, προσπαθεί να δώσει μια προσωπική ματιά σε κάτι καινούριο του οποίου τα υλικά έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, με το «Knives Out». Στο τελικό τρέιλερ της ταινίας βρισκόμαστε στην οικία ενός διάσημου συγγραφέα που έχει δολοφονηθεί και ένας ιδιότροπος επιθεωρητής προσπαθεί να εξιχνιάσει το έγκλημα ανάμεσα σε γνωστούς και συγγενείς.

Πρωταγωνιστής είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ που συμμετείχε στα γυρίσματα το Νοέμβριο, από τη στιγμή που το project «Bond 25» καθυστέρησε (διαβάστε περισσότερα για το «No Time to Die» εδώ). Ο Τζόνσον μίλησε γι' αυτή τη συνεργασία και για τα όσα συνέβησαν με το franchise του Bond που φαίνεται πως τον βοήθησαν. «Ήμουν μεγάλος fan του Κρεγκ, πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί του και όταν έγραφα το σενάριο προσπαθούσα να σκεφτώ ποιος θα ήταν ο καλύτερος για το ρόλο. Τότε ήταν που μάθαμε με τον παραγωγό μου πως είχε τελικά ένα κενό και το καταφέραμε. Είναι ένας ηθοποιός με μεγάλο ερμηνευτικό εύρος και ελπίζω στο πρόσωπό του να βρούμε την εικόνα του μοντέρνου ντετέκτιβ, κάτι σαν τον νέο Πουαρό» είπε ο σκηνοθέτης.

Ο Τζόνσον έχει δηλώσει πολλές φορές τον θαυμασμό του για τη δουλειά της Άγκαθα Κρίστι, ενώ κατά το παρελθόν έχει ανεβάσει φωτογραφίες από επισκέψεις σε θεατρικά έργα της, όπως αυτή με τον Έντγκαρ Ράιτ στην «Ποντικοπαγίδα».

Πλάι στον Κρεγκ, ο σκηνοθέτης πρόσθεσε ένα δυνατό ensemble με ονόματα όπως οι: Κρις Έβανς, Μάικλ Σάνον, Τζέιμι Λι Κέρτις, Τόνι Κολέτ, Άνα ντε Άρμας, Ντον Τζόνσον και τον Κρίστοφερ Πλάμερ στο ρόλο του θύματος. 

Δείτε το παρακάτω το τελικό τρέιλερ της ταινίας «Στα Μαχαίρια», η οποία αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες 28 Νοεμβρίου από τη Spentzos Film. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Όλοι είναι ύποπτοι! Ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακρίνει ένα θαυμάσιο καστ στο τελικό τρέιλερ «Knives Out»
  • Όλοι είναι ύποπτοι! Ο Ντάνιελ Κρεγκ ανακρίνει ένα θαυμάσιο καστ στο τελικό τρέιλερ «Knives Out»