Μπουκαλάκι νερού σε σκηνή του «Little Women» (γιατί πλέον οι θεατές παρατηρούν τα πάντα) - νεα , ειδησεις || cinemagazine.gr
13:59
6/4

Μπουκαλάκι νερού σε σκηνή του «Little Women» (γιατί πλέον οι θεατές παρατηρούν τα πάντα)

Ο εγκλεισμός αύξησε κατακόρυφα την θέαση ταινιών και σειρών σπίτι και πλέον πολλοί έχουν περασει σε άλλο επίπεδο, εντοπίζοντας με ευκολία μικρολαθάκια.

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Όσοι βλέπατε «Game of Thrones» θα θυμάστε την ιστορία με το χάρτινο κουπάκι από τα Starbucks που εντοπίστηκε σε μια σκηνή και έγινε όχι απλά viral αλλά μέχρι και παράδειγμα για την προχειρότητα της τελευταίας σεζόν. Φυσικά ήταν υπερβολή όλο αυτό, ο εντοπισμός τέτοιων λαθών σε μεγάλες παραγωγές είναι κάτι συνηθισμένο, υπάρχουν άπειρα stills από το παρελθόν μέχρι σήμερα που το αποδεικνύουν. 

Η υψηλή πια ευκρίνεια της εικόνας στο σπίτι βέβαια έχει βοηθήσει πολλούς στο να πραγματοποιούν εύκολα αυτόν τον «ποιοτικό έλεγχο» από τον καναπέ τους. Και επειδή η καραντίνα έχει οδηγήσει πολλούς σε ατέλειωτες ώρες μπροστά από αυτόν τον καναπέ, από ένα σημείο και μετά δε φτάνει η απλή θέαση μιας ταινίας - αρχίζει ο έλεγχος. Αυτό συνέβη σε μια φανατική της ταινίας «Μικρές Κυρίες» της Γκρέτα Γκέργουιγκ που από ένα σημείο και μετά κοιτούσε τα, σε γενικές γραμμές εντυπωσιακά λεπτομερή, σκηνικά της ταινίας. Και εκεί, πίσω από τον Τιμοτέ Σαλαμέ, βρήκε ένα μπουκαλάκι νερό και ένα μεταλλικό θερμός. 

Από το TikTok το πόστ μεταφέρθηκε στο Twitter και από εκεί σχεδόν παντού. Δεν πειράζει, στο παρελθόν έχουμε δει μέχρι και αεροπλάνα να πετούν πάνω από σκηνή του «Μονομάχου».